Home » Participació » Taller “Cuinant la memòria”

Taller “Cuinant la memòria”

 

La Fundació Catalunya La Pedrera, en col·laboració amb la Fundació Alícia i amb Fundació ACE, ha fet aquest receptari amb l’objectiu de facilitar l’autogestió de l’alimentació en el dia a dia de les persones amb deteriorament cognitiu. Inclou receptes senzilles de preparar, a través d’un recurs molt intuïtiu.
………………………………………………………………………………………………………………
El taller començarà amb una explicació per part de Fundació Alícia sobre la importància de mantenir una correcta alimentació i una dieta equilibrada. També posarem en pràctica l’elaboració d’algunes de les receptes que es troben dins del llibre.

Programa
………………………………………………………………………………………………………………
11.00 – 11.15 h Benvinguda.

………………………………………………………………………………………………………………
11.15 -11.45 h Presentació del receptari. Fundació Alícia i Espai Social Badalona centre
………………………………………………………………………………………………………………
11.45 – 12.15 h Show cooking: Receptes perquè no se’ns en vagi l’olla. Cuiners de Fundació Alícia cuinaran algunes de les receptes que es podran trobar al receptari, i donaran consells d’utilització als assistents.

………………………………………………………………………………………………………………
12.15 – 13.00 h Taller participants del Programa Rems.

Cal que confirmeu l’assitència si n’esteu interessats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor