AFTER PLAY

El passat dissabte 9 de març, la sala d’actes de La Violeta es va inaugurar teatralment amb la representació d’AFTER PLAY, a càrrec de la Fina Rius i el Pep Ferrer, sota la direcció de l’Imma Colomer.
Va ser una representació molt íntima, amb contacte directe entre els espectadors i la directora, que va introduir als assistents a l’espectacle i es va mostrar molt contenta i agraïda d’haver pogut assajar a La Violeta

“AFTERPLAY representa un duet agredolç de la vida sense contrapartida, una trobada fortuïta de dos personatges de dues obres diferents de Txèkhov en un cafè de Moscou a principis de 1920.
Sònia (Oncle Vània) i Andrei (Les tres germanes), a través de Brian Friel, tenen la oportunitat de viure un imaginat present i així poder alliberar-se del pes del passat i donar un tom a un futur que els espanta. Són dos personatges ningunejats per la vida i per ells mateixos. Brian Friel ha construït AFTERPLAY agafat fortament de la mà de Txèjov. Hi ha molta sensibilitat en la conversa, amb el que es diu i el que es calla, amb una barreja de tristesa, humor, gràcia, valentia i optimisme”.
Hi ha trobades que són màgiques. I aquesta és intensa i tendra on es posa de manifest l’ànima humana i el seu viatge interior. La casualitat d’un encontre ens pot portar a fer un canvi a la nostra vida. Quantes vegades hem desaprofitat la oportunitat d’una trobada inesperada?”

Imma Colomer

Aquesta obra es podrà veure a la sala Atrium de Barcelona del 20 de març al 28 d’abril de 2013.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *