XERRADA: “EL MASCLISME QUOTIDIÀ”

El passat dijous 21 de novembre, l’Assemblea de Dones Feministes de Gràcia, juntament amb l’Associació Veïnal Vila de Gràcia, ens van oferir la xerrada “El masclisme quotidià”, amb la projecció del documental “I tu, com ho veus”.

Correm la capa pesada i gruixuda del masclisme invisible i analitzem aquells petits i quotidians exercicis de poder que ens envolten. Tan arrelats a la nostra societat que ens costa adonar-nos de la seva presència dia a dia. I en fer-ho, alguna cosa es remou als nostres cossos: sentim vertigen perquè algunes de les nostres relacions trontollen; posem paraules a actituds, gestos i mirades que ens han ferit i ens han fet sentir vulnerables; i ens sentim fortes en compartir-los, reconèixer-nos companyes i empoderar-nos.

Us proposem reflexionar i debatre sobre els micromasclismes –mecanismes i violències de perpetuació dels poders i privilegis masculins— a partir del documental ‘I tu com ho veus?’. Una mirada al masclisme ocult que ens convida a incorporar en el dia a dia estratègies per canviar les formes de relacionar-nos i fer front al patriarcat.

Assemblea de Dones Feministes de Gràcia.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.