DIA DE LA DONA

El passat divendres 8 de març, en motiu del dia de la dona, al bar de La Violeta hi van tenir lloc diferents activitats.

Al matí, es va fer una MOSTRA D’ARTESANES, amb la presència de la Gemma Moles (joieria d’autor), Gemothings (reciclatge), la Laura Cerdà (ninots personalitzats), la Norma Gordo (creacions amb feltre) i l’Amàlia Vermell (joieria d’autor).

Per la tarda, els assistents van podeu gaudir d’una sèrie d’actes encadenats:

Primer, la Pilar Frutós va oferir una xerrada sobre LA DONA A LA GUERRA CIVIL I ELS REFUGIS ANTIAERIS DE GRÀCIA.

Tot seguit es va obrir una tertúlia debat amb el tema: QUÈ HI PINTA L’HOME EN EL FEMINISME? (va anar a càrrec d’Homes Igualitaris).

Després de la xerrada i la tertúlia, la Cristina Salvador va oferir un espectacle de CONTA CONTES PER A GRANS I PETITES:
Ventafocs d’avui dia que es revelen davant la discriminació de la societat i viuen felices sense menjar perdius. Dones belles e intel·ligents que busquen que la societat les valori no tan sols per la seva bellesa. Mares que de la mateixa natura fan un exemple de com criar els fills i un conte on descobrirem com s’ho va enginyar la deessa Kala per amagar el secret de la vida. Aquestes son les histories que us esperen per fer-vos riure, plorar i pensar en “Les dones, l’amor i la Vida”

Per acabar la jornada, el col·lectiu La Bolangera va animar a tots els presents amb un concert de CANÇONS I GLOSA.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *