PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “L’abans: Recull fotogràfic de Barcelona – Vila de Gràcia” de Josep Maria Contel i Eloi Babiano.

El passat divendres 15 de febrer es va presentar a la sala d’actes de La Violeta el col·leccionable de fotos antigues de la Vila de Gràcia, que l’editorial Efados edita en 50 fascicles setmanals. Es titula “L’abans: Recull gràfic de Barcelona – Vila de Gràcia”. Està inclòs dins de la col·lecció “L’Abans”, amb 100 volums al mercat de Catalunya i les Balears. El llibre constarà de 824 pàgines.

El recull gràfic té el suport institucional de l’Ajuntament de Barcelona: la Direcció d’Imatge i Serveis Editorials (José Freijo) i la Direcció del Sistema d’Arxius Municipals (Quim Borràs / Núria Bosom). Altres volums ja s’han presentat a la ciutat de Barcelona: Sants-Montjuïc, Sant Andreu, Horta i Sarrià.

Els autors del volum de Gràcia són Josep M. Contel i Eloi Babiano, del Taller d’Història de Gràcia-Centre d’Estudis, el qual també hi col·labora.

L’editorial va regalar les cobertes i el fascicle de presentació a tots els graciencs i les gracienques com a mitjà de promoció de l’obra.

A l’acte hi va assistir el prologuista del volum, Rafael Vallbona, els dos autors, i la regidora del Districte, Maite Fandos.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *