Home » Informació » Preinfant: web per a joves embarassades

Preinfant: web per a joves embarassades

PREINFANT és un web d’informació i atenció online i telefònica dirigida a adolescents i joves entre 13 i 21 anys, les seves famílies i professionals.

Des de Preinfant, i a través de la seva experiència com a programa d’acompanyament a la maternitat des de fa més de 15 anys, han constatat una necessitat: la d’oferir un espai de consulta i informació de fàcil i ràpid accés per a les joves on s’ofereixi informació de qualitat en contraposició a la informació que pot aparèixer en espais no professionals, com fòrums a Internet, o espais televisius que tenen per objectiu aconseguir audiència i no pas informar o orientar. Al ser virtual, el recurs ofereix també anonimat, abast a tot el territori català i presència a la xarxa, un mitjà àmpliament utilitzat per les i els joves.

El web vol informar sobre l’embaràs i la maternitat, acompanyar i donar resposta als seus dubtes i les seves inquietuds, remarcant la importància de buscar suport formal i informal al més aviat possible i facilitant l’accés als recursos de la xarxa disponibles.

L’espai també vol ser una eina de consulta i intercanvi d’experiències per a professionals de tots els àmbits sobre l’embaràs i maternitat en adolescents i joves.

Post Tag With : , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor