Home » Informació » El millor espectacle de Michael Jackson

El millor espectacle de Michael Jackson

El dissabte 5 de maig anirem a Barcelona a gaudir amb FOREVER (The best show about the king of pop)
Un espectacle que avala la qualitat artística, la posada en escena, l’emotivitat i la frescor d’un xou que va més enllà de tocar cançons de Michael JacksonForever, no és només un intens recorregut pels seus majors èxits, és un espectacle amb l’emoció a flor de pell.
“El millor espectacle del món sobre Michael Jackson”, va dir Jackson Family.

Forever és un espectacle que fa un intens recorregut pels majors èxits de Michael Jackson en solitari i amb Jackson 5: Billie Jean, Beat It, Thriller, BadAbc, I Want You Back, etc.
Sobre l’escenari, un impressionant elenc de cantants, músics, ballarins … Un emotiu i vibrant viatge pel llegat musical de Michael Jackson, per la seva obra, el seu missatge … Intenta imaginar un espectacle musical amb grans efectes especials, un cor gospel, artistes excepcionals amb una energia única, que admiren i respecten l’obra artística d’un icona mundial.
Forever King of Pop està considerat en aquest moment com la millor producció feta fins al moment al món, és també l’únic espectacle avalat i recolzat per la Jackson Family Foundation .
Un xou emotiu, vibrant, amb tota la màgia, el ritme i la intensitat d’un gran homenatge al Rei del Pop. Una nova producció acurada i creada sempre amb la idea que el públic vibri, s’emocioni, ball, i en definitiva, gaudir intensament d’aquest gran espectacle per a tots els públics

+ INFO:
Casal de Joves de Vandellòs i Espai Jove de l’Hospitalet
977 56 90 26 joventut@vandellos-hospitalet.cat
TERMINI D’INSCRIPCIONS: FINS EL 23 D’ABRIL

PREU: Entrada+ bus 25,80 €

Post Tag With :

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor