Home » General » Nova oferta formativa a IDETSA

Nova oferta formativa a IDETSA

IDETSA posa al teu abast una oferta pràctica de formació i de qualitat per ampliar el teu currículum i la teva formació amb 20 cursos i càpsules i 2 programes a mida dins dels sectors de més potencial de creixement al nostre municipi.

L’elaboració d’aquest format formatiu és resultat de la participació de totes les àrees de servei d’IDETSA i específicament de la Borsa de Treball, els requeriments formatius de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, les aportacions de l’Associació d’Empresaris Municipal de l’Hospitalet de l’Infant i la mancomunitat MIDIT.

IDETSA us proposa tres grans blocs formatius:

1. ELS CURSOS, espais de formació teòrico-pràctica de llarga durada amb l’objectiu de millorar la teva formació i la teva ocupabilitat.

2. PROGRAMES A MIDA, accions de formació dirigides a donar resposta a les necessitats específiques de dos sectors com són la restauració i la logística. T’oferim una formació teòrica, un mòdul de pràctiques professionals i un reciclatge en 2 competències transversals com són la informàtica i l’anglès.

3. LES CÀPSULES, la nostra nova proposta és una formació integrada per la combinació de cursos i càpsules que té com a resultat la formació en dos dels sectors de més alta ocupabilitat del territori.

Descarrega el tríptic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor