MERCAT DE LES FLORS – DEBORAH HAY INAUGURA LA TEMPORADA 2020-21

DEBORAH HAY inaugura la Temporada 2020-21 del Mercat de les Flors

DEBORAH HAY, coreògrafa nord-americana de gran trajectòria, presenta Figure a Sea,
. interpretada pel ballet CULLBERG amb música de Laurie Anderson
. amb 15 ballarins a escena

Comencem la temporada 2020-21 del Mercat amb Figure a Sea, coreografia de Deborah Hay amb música de Laurie Anderson i interpretada pel Cullberg. La coreògrafa de Brooklyn , amb més de 50 anys de trajectòria, és una icona viva de la dansa postmoderna dels anys 60 del segle XX i actualment és coreògrafa associada al Cullberg. La seva nova mirada cap a la dansa i les seves innovadores aportacions van contribuir enormement a desenvolupar una nova manera d’entendre la dansa. A Barcelona no s’ha vist mai la seva obra imprescindible, i al Mercat li dediquem una constel·lació amb 4 peces i diferents activitats. Figure a Sea es veurà de l’1 al 3 d’octubre i el mes de març de 2021 continuarà tota la resta de la constel·lació, amb la presència de la pròpia Hay.

The New York Times sobre Figure a Sea: «Aquesta nova peça de dansa és sublim, una meravella».

Comments are closed.