CAMPANYA ESTABLIMENT AMIC / ENTITAT AMIGA

Hola a Tothom!

Des de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec ens agradaria presentar-vos la Campanya Establiment Amic / Entitat Amiga.

Aquesta, pretén reforçar les dues campanyes solidaries ja existents : El Poble-sec amb Bona Voluntat i El Poble-sec amb els infants.

La primera va dirigida a reforçar els lots alimentaris i de productes bàsics per a aquelles famÍlies del barri que, dada la situació actual, ho estan passant malament. Aquesta intervenció s’orquestra des de Bona Voluntat en Acció, que tenen ja l’expertesa en organitzar aquests suports familiars.

La segona campanya es centra més en els infants i adolescents en edat escolar que necessiten material per a poder seguir les tasques amb èxit.

Així bé, si sou o treballeu en un comerç del barri o bé pertanyeu a una entitat aquesta iniciativa us pot interessar. Ens agradaria establir una xarxa de col·laboració veïnal on diferents actors hi estiguin implicats: veïnatge, entitats, comerciants i empreses de producció.

Des de Coordinadora d’Entitats del Poble-sec s’han creat dos distintius: Establiment amic i Entitat amiga. Les maneres de col·laborar poden ser moltes i molt diverses des de fer donacions de producte, establir un punt de recollida, fer difusió de la campanya, etc.

Restem a la vostra disposició
Teia Goñi i Gómez

Pla d’Acollida Poble-sec per a tothom
Coordinadora d’Entitats del Poble-sec
CASAL CONCÒRDIA – C/Concòrdia 33-35 bxs.
93.324.85.38 – 632 86 34 55

(Durant l’estat d’alarma decretat per les institucions el Casal Concòrdia romandrà tancat. Si us plau, contacteu amb nosaltres via el número de telèfon mòbil que consta a la signatura. Gràcies!)

Comments are closed.