ARRIBADA DE LA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA. TALLS DE TRÀNSIT.

Dia 24-3-2013. Final a Barcelona de la 7a. i última etapa de la 93a. edició de la Volta Ciclista a Catalunya.

La Volta entrarà en primer lloc a Barcelona pel c. K procedent del Prat de Llobregat a través del pont situat davant l’entrada principal de Mercabarna i sortirà del terme municipal cap a Hospitalet de Llobregat pel c. de la Feixa Llarga.

A continuació tornaran a entrar a Barcelona per la Gran Via de les Corts Catalanes, per tal de dirigir-se al Parc de Montjuïc on donaran 8 voltes a un circuit de 6,150 km.

Itinerari en línia:

Procedents del municipi del Prat del Llobregat (B250a) – carrer K –Feixa Llarga – terme municipal de l’Hospitalet de Llobregat.

Procedents de l’Hospitalet per la C-31 – Gran Via CC – pl. Cerdà (pas inferior) – Gran Via CC (calçada central costat mar) – accés al lateral mar de Gran Via CC, entre Sant Germà i Mèxic – Gran Via CC (calçada lateral mar) – Pl. Espanya (costat Llobregat – mar) – av. Reina Maria Cristina – av. Rius i Taulet (inici del circuit de 6,150 km) – Guàrdia Urbana – pg. Santa Madrona – av. de l’Estadi – Vivers – Tres Pins – Doctor Font i Quer – Can Valero – pg. Migdia – pg. Olímpic – av. de l’Estadi – pl. Sant Jordi – av. Francesc Ferrer Guàrdia – av. Rius i Taulet (donaran 8 voltes al circuit -6,150 km- de la muntanya de Montjuïc).

Circuit (8 voltes)
Av. Rius i Taulet – Guàrdia Urbana – pg. Santa Madrona – av. de l’Estadi – Vivers – Tres Pins – Doctor Font i Quer – Can Valero – pg. Migdia – pg. Olímpic – av. de l’Estadi – pl. Sant Jordi – av. Francesc Ferrer Guàrdia – av. Rius i Taulet.

Arribada
Línia de meta, situada a l’av. Rius i Taulet (zona de desacceleració fins a Guàrdia Urbana).

Zona d’arribada
La línia de meta, es situarà a l’av. Rius i Taulet, entre av. Reina Ma. Cristina i el c. Guàrdia Urbana. La zona de desacceleració, arribarà fins al c. Guàrdia Urbana.

A partir de les 08.00 hores començarà el muntatge de l’arribada.

L’av. Rius i Taulet, entre l’av. Reina Maria Cristina i Guàrdia Urbana, restarà tallada al trànsit, des de les 08.00 hores fins les 20.00 hores, per tal de facilitar les tasques de muntatge i/o desmuntatge de les diferents instal·lacions de la zona d’arribada.

Una vegada hagin arribat els ciclistes a la meta, i absentats tots els vehicles que composen la caravana de la Volta, es procedirà al desmuntatge de totes les instal·lacions de l’arribada.

Estacionaments
Es prohibirà l’estacionament de vehicles (inclús motos a les voreres),del dissabte dia 23, a partir de les 14.00 hores fins a les 22.00 hores del diumenge dia 24 de març a:
– L’av. Rius i Taulet (ambdós costats), entre l’av. Reina Maria Cristina i Guàrdia Urbana.

Es prohibirà l’estacionament de vehicles (inclús motos a les voreres) el dia 24 de març, en horari de 06.00 a 18.00 en els següents llocs:

– L’av. Reina Maria Cristina (ambdós costats), entre pl. Espanya i Rius i Taulet

– Joaquim Blume

– Guàrdia Urbana (ambdós costats)

– Pg. Santa Madrona (ambdós costats), de Guàrdia Urbana a pg. de l’Exposició

– Av. de l’Estadi (ambdós costats)

– Vivers, de l’av. de l’Estadi a Tres Pins (ambdós costats)

– Tot el c. Tres Pins (ambdós costats)

– Doctor Font i Quer (ambdós costats), entre Tres Pins i Can Valero

– Pg. Migdia (ambdós costats), de Can Valero a Foc

– Pg. Olímpic (ambdós costats)

– Av. Francesc Ferrer i Guàrdia (costat mar), des del vial d’accés al Mies van der Rohe fins a l’av. Reina Maria Cristina

3 responses to “ARRIBADA DE LA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA. TALLS DE TRÀNSIT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *