LA GUÀRDIA URBANA INTERVÉ MÉS DE 500 LLAUNES DE CERVESA EN MAL ESTAT AL POBLE-SEC

Les llaunes no complien amb les condicions higiènico-sanitàries necessàries per a la seva venda. El local era un dels principals punts de distribució als “llauners” de la zona d’oci de l’Av.Paral·lel amb Nou de la Rambla.

27/02/2013
La Guàrdia Urbana intervé més de 500 llaunes de cervesa en mal estat a un local del Poble-sec

El Govern Municipal s’ha fixat com un dels seus objectius la lluita contra la venda ambulant a la ciutat, i en aquest sentit, des del mes de juliol del 2011 la Guàrdia Urbana de Barcelona ha iniciat una actuació decidida per combatre aquest fenomen batejada amb el nom d’Operació Mestral. Dins de la tasca diària que porta a terme la policia barcelonina per tal de controlar aquesta pràctica il•legal, els agents han intensificat la vigilància sobre els “llauners” a l’àmbit de la zona d’oci de l’Av. Paral.lel amb el c/Nou de la Rambla i de la pl. Bella Dorita, als Districtes de Ciutat Vella i de Sants-Montjuic.

Aquesta activitat, prohibida per l’Ordenança de mesures per fomentar i garantir la convivència ciutadana a l’espai públic, genera un seguit de molèsties al veïnat (soroll provocat pels que consumeixen les llaunes al carrer, necessitats fisiològiques a la via pública, etc) i per aquest motiu està en el punt de mira de la Guàrdia Urbana. El cos de policia barceloní centra la seva actuació en aquells locals des d’on es distribueix el material que després es destina a la venda ambulant, d’aquesta manera es potencien les intervencions per detectar, localitzar i intervenir en aquest tipus d’establiments que contribueixen a la proliferació d’aquesta pràctica. Sovint, aquests magatzems guarden el material amb unes deficients condicions higièniques i de salubritat.
Aquest diumenge, i dins d’aquest operatiu de vigilància, agents del cos de policia barceloní van detectar i seguir fins a tres venedors ambulants que ja havien estat denunciats dies abans per aquest concepte, i van observar que sortien d’un local del c/Roser, al Districte de Sants-Montjuic. Per aquest motiu, la Guàrdia Urbana va procedir a inspeccionar l’establiment i va comprovar que subministrava llaunes de cervesa en mal estat als venedors ambulants. A l’interior del mateix els agents van trobar i decomissar un total de 508 llaunes congelades o amb l’envàs malmès.

Text i fotos: Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *