UN FAMILIAR A LA RESIDÈNCIA

Avui us volem donar un parell de consells per a totes les famílies que estigueu pensant en portar a un familiar a una residència.

Sovint, aquest procés es viu amb un sentiment de culpa i d’abandonament cap a la persona per no haver pogut assolir el càrrec de cuidador durant més temps, a aquest fet si suma la feina, les obligacions familiars i, perquè no l’oci que hem de tenir tots a la vida diària.

Pensem que ja hem entrat al 2013. Al contrari del que molta gent pensa, les residències no són o no haurien de ser presons ni centres a on vas a morir-te. En contra, les residències ofereixen una millora de la qualitat de vida d’aquelles persones que per diferents motius ja no poden continuar vivint a la llar. Amb diferents activitats durant la setmana, com el servei de perruqueria, espais comuns, tallers d’estimulació cognitiva i motricitat, etc.

Podeu continuar llegint aquesta informació seguint el vincle del blog adjunt.

7 responses to “UN FAMILIAR A LA RESIDÈNCIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *