El Molino reobrirà les seves portes al final del 2009

Les obres de reconstrucció del teatre El Molino són ja una realitat amb la col·locació simbòlica de la primera pedra. En aquest acte han participat responsables de l’empresa promotora de la reobertura, Ocio Puro; representants municipals i gent del món de l’espectacle.

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, que ha participat en la col·locació de la primera pedra, ha valorat la remodelació de El Molino com “un projecte que sap combinar la tradició amb una visió molt moderna”. També ha expressat el desig de què El Molino “continuï sent un focus de la ciutat”.

LES OBRES DEL NOU MOLINO COMENCEN AMB UN ANY DE RETARD
La propietat ja disposa de tots els permisos i iniciarà molt aviat els treballs.
L’espai, amb capacitat per a 230 persones, reobrirà d?aquí a 18 mesos.
Llum verda a la reforma d’El Molino. Amb un any de retard, començaran d’aquí a uns dies les obres per construir el nou teatre, un símbol del Paral.lel barceloní. La propietat, l’empresa Ocio Puro, disposa des de fa un mes de tots els permisos necessaris per iniciar els treballs.
Des de l’estiu passat, els responsables del teatre esperaven que el districte de Sants-Montjuïc els concedís l’últim permís, el d’ocupació de la via pública, que Ocio Puro va demanar el juny de l’any passat. El districte va retardar la concessió de la llicència perquè volia fer coincidir la demolició amb la urbanització de la plaça del davant, que portarà el nom de La Bella Dorita, per evitar més molèsties de les necessàries als veïns. Finalment, la urbanització de la plaça s’ha endarrerit i no es començarà fins d’aquí a uns quants mesos, quan ja no es vegi afectada per les obres del teatre.

9.146 responses to “El Molino reobrirà les seves portes al final del 2009

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *