ELS MERCATS DE BARCELONA PODRÀN OBRIR A LA TARDA

L’Ajuntament modificarà l’Ordenança Municipal de Mercats de Barcelona per adaptar-la a les necessitats actuals dels usuaris

L’Ajuntament de Barcelona preveu implantar un nou horari de funcionament pels 46 mercats de la ciutat que els permetrà obrir també en horari de tarda.

Tal i com ha explicat el tercer tinent d’alcalde i portaveu del govern municipal, Jordi William Carnes, la proposta modificarà l’Ordenança Municipal de Mercats de Barcelona del 1969 i l’adaptarà a les actuals demandes dels ciutadans.

En aquests moments, tots els mercats de la ciutat obren les tardes dels divendres i més del 50% ho fan les dels dijous. En aquest sentit, l’objectiu de la normativa és aplicar de forma gradual aquest plantejament d’obertura a tots els dies de la setmana tenint en compte les necessitats de cada mercat particular.

A part de la nova franja horària de funcionament, l’altra proposta de la comissió de govern ha estat la d’agrupar les activitats que fins ara es desenvolupaven de forma separada als mercats. Això significa que si anteriorment una parada tenia una llicència per a vendre peix fresc i una altra per marisc, s’agruparan les dues denominacions en una de sola.

One response to “ELS MERCATS DE BARCELONA PODRÀN OBRIR A LA TARDA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *