Festa de la Cultura Popular al Raval Santa Madrona

Festa que s’havia de celebrar al mes de març, però es va que ajornar, com sempre al mes de novembre desembre es conviden a les colles que vulguin participar,  se sol·licita a l’escola Mila i Fontanals l’espai per poder fer servir el menjador per poder oferir a les colles invitades un berenar.
A la tarda s’inicia la plantada a la plaça Gardunya, les colles fent els balls de lluïment i s’inicia la passejada pels carrers finalitzant a la plaça Gardunya a on totes les colles tornes a realitzar balls, aquest any a més del magnífic espectacle del Ave Fenix de Sant Andreu, amb la seva pirotècnia també a participat amb pirotècnia el Capella d’Horta, després tots a gaudir del berenar que com sempre és tradició son obsequiats amb un pernil, mentre berenaven el Comissionat Sr. Ivan Pers i el conseller Albert Salmeron van fer entrega dels records a cada colla.

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Bouets i la Vaqueta del Raval, Festa de cultura popular al Raval Santa Madrona, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *