Setmana de la Discapacitat 2020

?? Avui, #3D, Dia Internacional de les persones amb discapacitats, donem el tret de sortida a la #SetmanadelaDiscapacitat, una setmana per posar en valor el paper del col·lectiu de persones amb diversitat funcional.
?‍?? La setmana arrenca avui a les 18 h, amb una xerrada virtual sobre com ha afectat el confinament a les persones amb #discapacitats.
?️ Fins al 10 de desembre, des de les xarxes de l’Ajuntament es compartiran diferents materials d’entitats dels sector, que es podran seguir amb l’etiqueta #disCAPACITATsantfeliu, per mostrar part de la feina dels seus integrants i posar-la en valor.
➕ Recordem que el consistori en ple es va adherir al #reconeixement i les reivindicacions d’aquest col·lectiu en aprovar per unanimitat una moció presentada per la Junta de Portaveus d’adhesió en sessió plenària celebrada el passat dijous 26 de novembre.
Més info:
Entrevista a Ràdio Sant Feliu:

https://alacarta.radiosantfeliu.cat/programs/noticies/radiosantfeliu_podcast_7015?s=220&ref=wa

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *