L’ADF segueix col·laborant amb Ràdio Sant Feliu

Aquest any 2023 l’associació s’integra a la tertúlia setmanal “Viu Sant Feliu” que s’emet cada dijous a les 11:30 i tracta diferents temes d’interés per Sant Feliu. 

Ràdio Sant Feliu va organitzar el divendres 13 de gener al Casal de Joves una trobada de tots els col.laboradors de la ràdio on van participar els nostres representants, Josep Xarau i Gustavo Leo.

Actes de l’ADF per la Setmana de la Discapacitat 2022

1- Acte sobre seguretat vial que va tenir lloc el divendres 25 de novembre pel matí dirigit a alumnes de determinades escoles de Sant Feliu. Realitzat en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Sant Feliu de Llobregat i l’Institut Guttmann.

2- Acte que va tenir lloc el dimarts dia 29 de novembre a les 18:30 al Centre Cívic Les Tovalloles. L’acte va constar d’una xerrada sobre la importància de la fisioteràpia en la discapacitat a càrrec d’Andrea Mugnaini, fisioterapeuta i osteòpata. En acabar la xerrada es va fer pica-pica.

Ofrena floral de l’ADF per la Diada

Sant Feliu ha celebrat l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a la plaça de Lluís Companys.

Voluntariat de Sant Feliu

Estem molt agraïts al Voluntariat de Sant Feliu  per fer-nos aquest obsequi,  som nosaltres quI us hem de donar moltes gràcies per tot el que feu per les entitats de Sant Feliu!

755da128-edba-4cfa-9106-d3175cb77e5e.jpg

 

 

L’associació, com cada any, va participar al Mulla’t per l’esclerosi múltiple

tertúlies de Ràdio Sant Feliu

Fa uns dies Ràdio Sant Feliu va organitzar un berenar amb totes les persones que habitualment participem a les diferents tertúlies de Ràdio Sant Feliu, nosaltres com a Associació vam estar representats per Josep Xarau i Gustavo Leo.

sortida anual de l’ADF

El passat dijous dia 16 de juny vam fer la sortida anual de l’ADF. Aquest any vam fer una visita al Zoo de Barcelona i un dinar en un restaurant proper.

Memòria de l’ADF 2021

CLIQUEU AQUÍ