Enquesta sobre l’ADF

Estem fent un estudi sobre l’Associació de Discapacitats Físics de Sant Feliu de Llobregat. Si ets una persona amb discapacitat física de Sant Feliu de Llobregat o coneixes algú amb aquesta condició, si us plau respon la següent enquesta o fes-la arribar a qui creguis convenient: https://forms.gle/4fb6wq5bNDqxCjGs6

Tancament unilateral dels encreuaments entre andanes a l’estació de RENFE

Des de l’ADF donem suport als comunicats que s’han publicat des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i des d’ECOM.

Memòria de l’ADF 2020

La podeu trobar clicant AQUÍ.

Vídeo divulgatiu d’ADF per la Setmana de la disCapacitat 2020

✔️ En el marc de la #SetmanadeladisCapacitat, l’Associació de discapacitats físics de #SantFeliu mostra un repàs de les tasques que han desenvolupat al llarg de l’any, especialment en tasques d’orientació adreçades al col·lectiu de persones amb diversitat funcional, i a la millora de l’accessibilitat al municipi.

?️ Mira el vídeo al canal de Youtube de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat:
➡️ https://www.youtube.com/watch?v=T3mfpgt0JrQ&feature=youtu.be

Setmana de la Discapacitat 2020

?? Avui, #3D, Dia Internacional de les persones amb discapacitats, donem el tret de sortida a la #SetmanadelaDiscapacitat, una setmana per posar en valor el paper del col·lectiu de persones amb diversitat funcional.
?‍?? La setmana arrenca avui a les 18 h, amb una xerrada virtual sobre com ha afectat el confinament a les persones amb #discapacitats.
?️ Fins al 10 de desembre, des de les xarxes de l’Ajuntament es compartiran diferents materials d’entitats dels sector, que es podran seguir amb l’etiqueta #disCAPACITATsantfeliu, per mostrar part de la feina dels seus integrants i posar-la en valor.
➕ Recordem que el consistori en ple es va adherir al #reconeixement i les reivindicacions d’aquest col·lectiu en aprovar per unanimitat una moció presentada per la Junta de Portaveus d’adhesió en sessió plenària celebrada el passat dijous 26 de novembre.
Més info:
Entrevista a Ràdio Sant Feliu:

https://alacarta.radiosantfeliu.cat/programs/noticies/radiosantfeliu_podcast_7015?s=220&ref=wa

 

 

Mascaretes per donar visibilitat a l’ADF

Diada 2020

? #SantFeliu celebra la #Diada2020 a la plaça Lluís Companys amb restriccions per la #Covid19
L’ADF fa l’ofrena de mans del nostre tresorer Josep Xarau.

2a Jornada d’Eslàlom en cadira de rodes

El diumenge dia 19 va ser la 2a Jornada d’Eslàlom en cadira de rodes en la qual hi va participar el nostre soci Jordi Dam.

Aquesta Jornada es va fer al Pavelló Municipal Andrey Xepkin de St, Feliu de Llobregat de 10 a 14h.

Cartell setmana disCapacitat 2019

Ofrena floral Diada 2019

Sant Feliu ha celebrat aquest Onze de Setembre l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya amb una ofrena floral al passeig de l’Onze de Setembre.

Com cada any l’ADF hi ha participat.