Imatges de l’acte de l’ADF per la Setmana de la disCapacitat 2021

Acte de l’ADF per la Setmana de la disCapacitat 2021

Lectura del manifest santfeliuenc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

El nostre company Gustavo Leo va llegir el manifest santfeliuenc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat al ple de l’ajuntament del passat dijous 25 de novembre. Fotos Marc Rius

 

L’ADF participa i segueix les obres del soterrament

Com sempre, l’ADF participa i segueix les obres del soterrament. 

En aquests dos vídeos ho podeu comprovar:

https://youtu.be/5PcmOJgL87Y

https://youtu.be/Wc1oYvbpWFk

ADF a la festa del soterrament

Membres de l’ADF assisteixen a la festa del soterrament on es va fer la descoberta de propostes que podrem votar en una consulta ciutadana que decidirà la urbanització de la superfície alliberada per les vies.

L’associació ha participat molt activament  en tot el procés participatiu previ.

Ofrena floral de l’ADF per la Diada

L’Associació de Discapacitats Físics de Sant Feliu de Llobregat (ADF) 11 de setembre de 2021, Sant Feliu ha celebrat l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a la plaça de Lluís Companys.

 

 

L’ADF participa a la iniciativa Construïm Sant Feliu

Varis membres de l’ADF participen a la iniciativa Construïm Sant Feliu 👇

 

 

L’ADF a la ràdio

L’Associació de Discapacitats Físics de Sant Feliu de Llobregat (ADF) participa, cada 15 dies els dijous de 13 a 13:30, al programa “La Soca” de Ràdio Sant Feliu per parlar dels problemes que afecten el nostre col·lectiu. Si hi esteu interessats podeu descarregar-vos els podcast a l’aplicació de Ràdio Sant Feliu.

Enquesta sobre l’ADF

Estem fent un estudi sobre l’Associació de Discapacitats Físics de Sant Feliu de Llobregat. Si ets una persona amb discapacitat física de Sant Feliu de Llobregat o coneixes algú amb aquesta condició, si us plau respon la següent enquesta o fes-la arribar a qui creguis convenient: https://forms.gle/4fb6wq5bNDqxCjGs6