Benvinguda

Benvinguts a la pàgina web de l’Associació Titellaire de Roquetes!

Trobareu que encara hi ha apartats en construcció, estaran disponibles properament. Mentrestant, podreu consultar-ne alguns, descarregar-vos el projecte de l’entitat i accedir a la informació útil de cara al Ròmbic 2017, el 3r Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona, que organitzem conjuntament amb l’Ateneu Popular 9 Barris.

Compra aquí les teves entrades.

Cartell Ròmbic 2017Programa Ròmbic 2017

Descarrega el CARTELL del Ròmbic 2017.
Descarrega la PROGRAMACIÓ de La Titellada 2016.

La companyia Anita Maravillas ens presenta Los sueños de Leonor és un viatge a través d’unes titelles de caire enigmàtic, la trama es centra en la relació entre una nena, Leonor, i Nosferatu, en una metàfora del titella que clama pel seu dret a l’existència. Un viatge al món interior, un viatge cap al descobriment de l’infinit.

4-anita-maravillas-low

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poemes Visuals, un espectacle carregat de tendresa, que omple cada racó de l’escena d’un virtuosisme inusual, fruit d’anys de treball. A l’escenari prenen vida un conjunt de lletres construïdes amb extrema senzillesa que requereixen de gran mestria per aconseguir que, amb la seva manipulació, el gest es transformi en vers i el vers en emoció. L’espectacle està inspirat en la màgia dels poemes visuals del poeta català Joan Brossa, prenent prestat el magnetisme de l’abecedari brossià, el joc de lletres amb el qual el poeta il·lustrava la seva poètica visual.

poemes2

 

 

 

 

Enguany, abans i després de cada funció podrem gaudir d’una instal·lació que ens portarà a un món misteriós de sensualitat i desig, amb autòmats, titelles i ombres. Es tracta del Peep Show de la companyia Naked Puppets.

peep_show