Per la Cultura del Poble.

Tramitació de les llicències de ciclisme per 2020

| 0 comments

A tots els socis que practiqueu el ciclisme: teniu la possibilitat de demanar llicència  a la FCC a través de la Secció Ciclista de l’Ateneu Popular. El cost de la tramitació és gratuït, l’interessat només haurà d’abonat el cost de la llicència corresponent. En el següent enllaç podeu  consultar informació diversa de les llicències.

Com a novetat d’enguany, per aquelles persones que  no competeixen ni participen en marxes i/o pedalades però que volen tenir una assegurança d’accidents i RC per anar amb bici en les sortides de Club o de forma individual, es pot obtenir la Targeta Bici per 30 eur. Al següent enllaç en teniu tota la informació!

També s’ofereix la possibilitat als que no siguin socis d’obtenir-ne la llicència o la Targeta Bici amb un cost per despeses de tramitació de 15€. Contacteu-nos pels canals habituals si hi esteu interessats.

Si us interessa conèixer totes les activitats de la Secció Ciclista  cliqueu AQUÍ.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.