Ateneu Popular

Per la Cultura del Poble.

Info legal

1. Titularitat

En compliment del que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, s’informa que l’entitat titular del domini www.ateneupopular.cat  és:

ATENEU POPULAR DE LA FULIOLA
CIF: G-25033150
Adreça: Av. Catalunya, 64 baixos  25332 La Fuliola (Lleida)
a/e: lafuliola@ateneus.cat

2.Condicions d’ús de la pàgina web

Mitjançant l’acceptació d’aquestes condicions d’ús, les persones usuàries es comprometen a utilitzar aquesta pàgina web i els serveis oferts, de forma lícita, d’acord amb el disposat en aquestes clàusules, i de manera que no produeixin un perjudici en els drets o interessos de persones terceres o que puguin danyar o produir un ús anormal de la pàgina web o dels serveis prestats per ella.

3.Protecció de dades

En virtut de la Llei 15/1999 de Protecció de Dades , Ateneu Popular de La Fuliola (d’ara endavant Ateneu Popular)   li informa que les dades aportades mitjançant la present pàgina web, a través de la cumplimentació dels diferents formularis (comentaris, butlletí electrònic) passaran a formar part d’un fitxer propietat de la mateixa entitat anomenat “GESTIÓ CONTACTES”  degudament inscrit a l’Agència de Protecció de Dades, la finalitat del qual és portar a terme la gestió estricta del servei  sol·licitat, ja sigui la recepció del butlletí d’activitats electrònic com la inserció de comentaris en els  diferents continguts del web; i que no es cediran a tercers excepte en els casos previstos per llei.

L’usuari o usuària podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals en els termes i condicions previstos a la Llei orgànica 15/1999 enviant un escrit  o bé per correu electrònic a l’entitat , les dades de contacte de la qual consten a la clàusula  1.

4. Exclusió de responsabilitat

Ateneu Popular no es responsabilitza dels danys i perjudicis que pugui provocar la falta d’exactitud, autenticitat, exhaustivitat i actualitat de la informació continguda en aquesta pàgina web, ni dels danys causats per qualsevol error o omissió en què puguin incórrer tant la informació i manifestacions publicades en aquesta pàgina web com la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs als quals es pugui accedir.

Ateneu Popular no assumeix cap deure o compromís de verificar ni de vigilar els continguts i/o informacions de les pàgines web a les quals s’accedeixi mitjançant links o enllaços a sistemes i pàgines externes.

Ateneu Popular no garanteix la disponibilitat, continuïtat ni la infal·libilitat del funcionament de la pàgina web i, per tant, exclou, dins el marc legal vigent, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis causats per la falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament de la pàgina web i dels seus serveis habilitats, així com per les dificultats en l’accés a les diferents pàgines web o a aquelles des de les quals, en el seu cas, es prestin determinats serveis.

Ateneu Popular no garanteix que la pàgina web i el servidor estiguin lliures de virus o altres elements lesius que poguessin malmetre o produir alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari o usuària enviats a tercers. Per això, declina tota responsabilitat pels danys informàtics o d’altres tipus causats per l’accés a la web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

5. Comentaris

Les persones usuàries de la pàgina web d’Ateneu Popular podran realitzar comentaris a les notícies i continguts publicats. Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda a la pàgina web d’Ateneu Popular són únicament i exclusiva responsabilitat de les persones usuàries que els realitzen, i en cap cas seran responsabilitat d’Ateneu Popular .
Ateneu Popular no subscriu els continguts o les opinions dels comentaris realitzats per les persones usuàries de la pàgina web d’Ateneu Popular, i per tant, Ateneu Popular queda exclosa expressament de qualsevol tipus de responsabilitat relacionada amb aquests comentaris.

L’usuari o usuària reconeix i accepta ser l’únic responsable del seu comentari i de les conseqüències de la seva publicació. Ateneu Popular no subscriu cap comentari ni cap opinió, recomanació o consell expressat en relació amb el mateix, i per tant Ateneu Popular queda exclosa expressament de qualsevol tipus de responsabilitat relacionada amb aquest contingut.

Quan Ateneu Popular tingui coneixement de qualsevol possible incompliment del present apartat de l’avís legal, es reserva el dret a decidir si els comentaris compleixen els requisits de contingut estipulats i podrà eliminar aquest contingut infractor en qualsevol moment, sense necessitat de previ avís i a elecció seva exclusivament.

2 Comments

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor