Activitat de l’ ADF setmana de la discapacitat

Conf. ADF 2013 006El passat dia 2 de decembre l’ ADF realitza la seva activitat de la setmana de la discapacitat, que consisteix en una xerrada amb el titol “ Les retallades com ens afectan avui i prespectives de futur” a carrec de Antoni Guillem president de ECOM, celebrada en la Torre del Roser, Antoni va desglossar la situació econòmica en que ens troben en aquest moment, on es va poder constatar les reta–llades que les diferents administracions efectuan amb referencia als discapacitats, no sen el futur d’ alló més favorable, al teminar el public va comentar sobre la xerrada, gaudint d’ un refrigeri.

Conf. ADF 2013 003Conf. ADF 2013 002Conf. ADF 2013 005Fotografies del public que va assistir a la xe–rrada i en l’ ul–tima foto Antoni Guillem ( presi–dent de Ecom), la Mercé Soler (tecnica del ajuntament) i Antoni Carrión (president de l’ ADF).

Publicat dins de General | Envia un comentari

Partit d’ hoquei en cadira de rodes elèctrica

DSC00332El dia 24 de noviembre se celebra al Pavelló Andrei Xepkin de Sant Feliu una activitat promocial d’ hoque en cadira de rodes elèctricoa,  organitzat per FCEDC i Associació d’ Iniciatives Pa–ralimpiques, amb colaboració de l’ Associació Disminuits Fisics de Sant Feliu de Llo–bregat i l’ Ajuntament. Per primera vegada es realitza aquesta activitat al nostra poble, dins de setmana de la discapacitat.

A la primera part la selecció Catalana d’hoquei en cadira rodes va relitzar un entrenament, mentres  els assistens amb cadira de rodes i tenin una gran discapacitat van pugue practi–car aquest esport. A la segona part la selecció catalana es va afrontar a l’  equip ABD de Barberà del Valles, amb el resultat de 16 a 19 a favor de la selecció Catalana.

partido jokey 014 partido jokey 039 partido jokey 052

Publicat dins de General | Envia un comentari

XXIII Jornades de Tardor de la Dona

El 23 novembre dins de les XXIII Jornades  de  Tardor de la Dona, es va celebrar en  l’Auditori del Palau Falguera, de Sant Feliu de Llobregat, el espectacle “ Vull volar ” compost per versos, musica i dansa, a on la nostra sòcia Mercedes Losada creadora i actriu de l’ espectacle, en el va interpretar conjuntament amb “ Dones amb Veu ”, rebent una  gran ovació per part del public que va assistir, per part de l’ ADF van assistir la Maria Amor i Antoni Carrión.

vull volar 1Vull volar Fotografies del espectacle “ Vull volar” fetes per Fet a Sant Feliu.

Publicat dins de General | Envia un comentari

11 setembre ofrena floral per la Diada de Catalunya

En dia plujós se celebra l’ ofrena floral amb motiu de la Diada de Catalunya, els representants de cada entitat realitzan l’ entrega de las flors al monument sota els aplaudiments de les altres persones que assisteixen a l’ acte, en representació de l’ ADF nostra socia Maria Amor realitza l’ entrega de un ram de flors. Després ha es–tat el torn del consistori encapçalat per l’ Alcalde i els portaveus dels  grups municipals. En acabar se ha procedint al cant del Segadors. El acte va acabar en un breu parlament per part de l’ Alcalde agraint a totes les entitas per la seva presencia.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Mulla’t i navega per l’Esclerosis Multiple 2013

Diumenge passat es va celebrar el Mulla’t a les piscines del Com– plex Municipal de Piscines i en la piscine de l’ Escorxador a on van acudir 337 persones per nedar 331.009 metres i una recaptació de 809,16 € per la venda de productes relacionats amb el bany ( to– vallola, pilotes, samarretas etc ) i donatius.

L’ anècdota del dia la van protagonitzar 321 persones es van llen– çar simultàniment al aigua a la piscina de l’ Escorxador per participar en el rècord que es fa cada any.

Uns residents de la residencia Can Llovera i socis de la ADF van realitzar uns metres ne–dant ajudats per els monitors del Complex i les cuidadores de la residència van poder apor– tar el seu granet de sorra per a que augmentés els metres nedats.

Els residents de Can Llovera : Manolo Gavilán,  Guillermo Gar–cia i Jauma Mi–tjans.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Sortida al Templo de la Sagrada Familia

El passat dia 6 de juny es va fer la sortida anual de l’ ADF al Templo de la Sagrada Familia, la visita va ser gestionada per Lourdes Sancho, aconseguint les entrades gratuites amb guia inclos, el qual ens va donar una amplisima explicació del Templo, per començar amb la cripta, per seguir amb la façana de la Pasió, el Templo,  i per acabar amb façana del Neixament, després de dues hores de explicació, podem dir que tenim un ampli coneixa– ment del Templo de la Sagrada Familia.

Després ven anar a dinar al restaurant Els Porxos, davant de la Sagrada Familia, el dinar va ser un menu, per acabar amb els cafès i la sobre taula, fins les 17 hores, a la sortida ven anar per l’ Avinguda Gaudi, ens ven parar a una terrassa a menjar uns gelats, fent temps fins que vinguessin els autocars per retornar a Sant Feliu de Llobregat.

Lourdes i Ana

 

 

Els participants a l’ excursió van serJosep Xarau, Antoni Carrión, María Amor Giganto, Teresa Rivero, Balbina Espinosa, Jordi Dam, Moises Moro, Ana Mulero, Lourdes Sancho, Chari Martínez, Agustí Vila, Mercé Soler, Josep Maria Blanch, Mercedes Losada i Peoi Carmona.

A les 19 hores arribem a la plaça de l’ Estació de Sant Feliu a on va acabar l’ excursió, ara fins l’ any que bé, que es va dir per anar a Catalunya en miniatura, l’ entitat ja es posa a treballar per a qué l’ any que bé es pugui anar al destí demanat.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Inauguració de l’ Escola Taller Sant Miquel

El dia 1 de juny es va inagurar l’ Escola Taller Sant Miquel per les diferents autoritats de la Generalitat i l’ Ajuntament, van fer els parlaments en un dia molt assolellat, va assitir molt public,  per part de l’ ADF va assistir Josep Xarau,  Ramón Gisbert i Antoni Carrión, la directora de l’ escola ens va ensenyar les magnifiques instal lacions ( sala de fusteria, sala de jardineria, sala d’ ordina– dors, la sala d’ estudi,  el menjador i la cuina ),  tot per que els alumnes puguin desemvolupar els seus estudis lo millor posible.

Durant el recorregut per l’ instalacions, detectem unes anomalies per les cadires de rodes, las portas de la camara de bany son una mica estretes i el pati té el  sol de grava, que no permet la mobi–litat, de les cadires de rodes.

La sotida al pati es fa per una rampa de metall, que té uns forats, que de utilitzar bastó, es pot colar per un forat i tenir un ensurt.

 

Publicat dins de General | Envia un comentari

Festes de la primavera 2013

Els dies 10,11 i 12 de maig es va celebrar les festes de la prima–  vera, amb l’ exposició de roses en les diferents categories, els  estands dels diferents productes de menjar i altres de propaganda comercial.

El bon temps va animar a una representació de l’Associació Disminuits Fisics de Sant Feliu a passejar pels diferents carrers, visitan els estands comercials i el Palau Falguera on estaba intal lada l’ exposició de roses, habien roses de tots els colors i diferents mesures, els ikebanas, els bonsais i les fotografies relacionades amb les roses.

Fotografies de  l’ exposició de roses.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Sortida a la Sagrada Familia

La Sagrada FamiliaL’ associació esta treballant per la sortida anual que aquest any serà  el proper dia 6 de juni a la Sagrada Familia on visitarem el temple durant una hora aproximadament per despres anar a dinar a un restorant pels voltants esperant que us animeu a venir per gaudir de un dia diferent.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Recorregut per Sant Feliu de Llobregat

Carrer ConstitucióEl passat dia 5 de febrer , Jordi San Jose ( alcalde de Sant Feliu ), Carmen Mascarell ( regidora de l’ ajuntament de Sant Feliu ), Mercé Soler ( técnica del ajuntament ), Luis ( técnic encarregat de les obres de Sant Feliu ), Jordi Dam ( resident de Can Llovera ) i Antoni Carrión ( president de l’ ADF ), van realitzar un recorregut per Sant Feliu per veure les deficiències que te el poble en obres per a persones amb discapacitat fisica i movilitat reduida ( cadira de rodes ).

La veritat que va ser molt fructifer, es va realitzar un recorregut amb sortida  de la resi–dencia Can Llovera, passant pels carrers seguents, carrer Constitució, plaça de l’ Estació, pel carrer passeig Beltran, el carrer Pi i Margall, la plaça de la Vila, per l’ ajuntament, des– pres pel carrer Rectoria,  el carrer de Dalt, el carrer Dr. Flemig, fins la plaça Catalunya, al passeig Onze de septembre, per arribar a la plaça Can Llovera, a on va acabar el recorregut , demanat la rectificació de alguns guals i  passos millor condicinats.

 

 

 

Publicat dins de General | Envia un comentari