L’ADF participa al Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple 2018

ADF a l’Assemblea General Ordinària de la Federació ECOM

El passat 29 de juny va tenir lloc la XXVIII Assemblea General Ordinària de la Federació ECOM a l’Auditori del Museu Marítim de Barcelona, sota el lema “Provoquem el canvi per la igualtat”.

L’Assemblea és l’espai de participació per excel·lència de la Federació ECOM, on totes les entitats sòcies estan convocades i participen, on es fa balanç de l’any anterior i s’aproven les línies de treball de l’any en curs.

Aquest any era important la participació del màxim número d’entitats ja que hi havia l’elecció de la Junta Directiva dels propers quatre anys.

Sortida anual de l’ADF

El passat dijous dia 14 de juny l’ADF va fer la seva sortida anual i vam anar a fer una visita guiada a l’Aquàrium de Barcelona per després fer el dinar  en un restaurant del Maremàgnum de Barcelona.

II Jornada Metropolitana sobre comerç accessible

El dia 6 de juny de 2018 a  a la Sala Ibèria de Sant Feliu de Llobregat, l’ADF participa a la jornada que, en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, s’ha organitzat per impulsar l’accessibilitat universal al comerç i serveis dels municipis, per tal que les persones amb discapacitat puguin exercir els seus drets en igualtat de condicions que la resta de ciutadans.

Al ple presentant la moció

Dijous 31 de maig al ple de l’ajuntament de Sant Feliu es va tractar la moció de reconeixement a Stephen Hawking, impulsada per les principals entitats de discapacitat de Sant Feliu.

La moció va ser aprovada per unanimitat!

Moció a l’Ajuntament

Aquest dijous al ple de l’ajuntament es tractarà el punt de l’ordre del dia referent a la moció de reconeixement a Stephen Hawking, impulsada per les principals entitats de discapacitat de Sant Feliu.

Us demanem la vostra assistència al ple per donar suport a la iniciativa.
El Ple Municipal tindrà lloc el dijous, 31 de maig de 2018, a les 19.30 h, al saló de sessions de l’Ajuntament.

ADF participa a l’acte sobre el soterrament

Acte sobre el soterrament a la Sala Ibèria on s’explica el projecte constructiu i posteriorment es presentà el procés participatiu de la superfície.

Sessió informativa sobre Comunicació electrònica amb l’ajuntament

El dimarts 20 de febrer l’ADF va participar a la Sessió Informativa sobre Comunicació electrònica amb l’Ajuntament perquè per contactar i fer tràmits amb l’administració pública a partir de l’1 de març haurà de ser electrònicament i ens van explicar com fer-ho.

 

Participem en el pla d’accessibilitat de Sant Feliu

L’Ajuntament va organitzar dijous 15 de febrer una primera reunió per presentar l’inici dels treballs de redacció del Pla d’Accessibilitat Municipal al Centre Cívic Les Tovalloles, amb assistència de les entitats de Persones amb discapacitats.

 

Acte ADF Setmana de la Discapacitat 2017

L’Associació de Discapacitats Físics de Sant Feliu de Llobregat – ADF va organitzar aquest dimecres dia 29 a les 19h al Centre Cívic Les Tovalloles en el marc de la Setmana de la Setmana de la Discapacitat 2017 l’acte “Ajudes tècniques per a persones amb discapacitat” amb la col·laboració Quvitec Centre d’ Ajudes Tècniques i amb un pica-pica final de la mà de NouXamfrà ! Us hi esperem ! #SantFeliu
Gràcies per fer-ho possible a tothom!