Calendari d’activitats del procés de participació ciutadana per al soterrament

L’ADF assisteix a la presentació del procés de participació ciutadana per al soterrament

El dimarts 25 de setembre es va presentar a la Sala de Plens de l’Ajuntament el procés participatiu que es durà a terme per tenir en compte de cara a la transformació urbana després del soterrament.

L’ADF a l’ofrena floral de la diada 2018 a Sant Feliu

L’ADF participa al Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple 2018

ADF a l’Assemblea General Ordinària de la Federació ECOM

El passat 29 de juny va tenir lloc la XXVIII Assemblea General Ordinària de la Federació ECOM a l’Auditori del Museu Marítim de Barcelona, sota el lema “Provoquem el canvi per la igualtat”.

L’Assemblea és l’espai de participació per excel·lència de la Federació ECOM, on totes les entitats sòcies estan convocades i participen, on es fa balanç de l’any anterior i s’aproven les línies de treball de l’any en curs.

Aquest any era important la participació del màxim número d’entitats ja que hi havia l’elecció de la Junta Directiva dels propers quatre anys.

Sortida anual de l’ADF

El passat dijous dia 14 de juny l’ADF va fer la seva sortida anual i vam anar a fer una visita guiada a l’Aquàrium de Barcelona per després fer el dinar  en un restaurant del Maremàgnum de Barcelona.

II Jornada Metropolitana sobre comerç accessible

El dia 6 de juny de 2018 a  a la Sala Ibèria de Sant Feliu de Llobregat, l’ADF participa a la jornada que, en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, s’ha organitzat per impulsar l’accessibilitat universal al comerç i serveis dels municipis, per tal que les persones amb discapacitat puguin exercir els seus drets en igualtat de condicions que la resta de ciutadans.

Al ple presentant la moció

Dijous 31 de maig al ple de l’ajuntament de Sant Feliu es va tractar la moció de reconeixement a Stephen Hawking, impulsada per les principals entitats de discapacitat de Sant Feliu.

La moció va ser aprovada per unanimitat!

Moció a l’Ajuntament

Aquest dijous al ple de l’ajuntament es tractarà el punt de l’ordre del dia referent a la moció de reconeixement a Stephen Hawking, impulsada per les principals entitats de discapacitat de Sant Feliu.

Us demanem la vostra assistència al ple per donar suport a la iniciativa.
El Ple Municipal tindrà lloc el dijous, 31 de maig de 2018, a les 19.30 h, al saló de sessions de l’Ajuntament.

ADF participa a l’acte sobre el soterrament

Acte sobre el soterrament a la Sala Ibèria on s’explica el projecte constructiu i posteriorment es presentà el procés participatiu de la superfície.