El bloc de prevenció

de la Fundació Oncolliga Girona

La tabaquera continua escalfant el cap de la gent

14342983821_71ebd247ba_o flickr.com photosgillotte 14342983821Un altre cop les tabaqueres, bé concretament una, Reynolds American, surten amb un producte per fer diners. A mitjans de la dècada de 1990 ja s’havia inventat, però diuen que la gent no estava preparada i no van fer cas. En realitat no hi havia tantes normes restrictives contra el consum del tabac, i, per tant, les alternatives no tenien sentit. Però ara les coses han canviat, per això van sortir al mercat les cigarretes electròniques, i aprofitant la voluntat dels fumadors de trobar productes carregats de nicotina que no molestin als fumadors passius, ara tornen a rellançar aquell invent que en el segle passat havia fracassat, Eclipse, però amb un nom diferent, REVO.

Què proposen ara? Una cigarreta real amb pols de tabac i acompanyada de la resta d’ingredients, convenientment, triats per captar nous clients i mantenir els usuaris, però no es crema, no treu fum. Resulta que la cigarreta té a la punta una peça de carbó, de manera que quan aquesta s’encén escalfa la cigarreta i genera vapor. Aquest producte sortirà a la venda als EEUU al febrer del 2015, al preu comercial de 6 $, però amb un preu molt elevat en quan a salut.

No està de més recordar que la cigarreta saludable és aquella que ningú utilitza, qualsevol producte que produeixi dependència a la nicotina és una màquina de fer diners i d’espatllar la salut. No us deixeu entabanar.

 

Bibliografia:

Lanzan cigarro que calienta el tabaco en lugar de quemarlo

 

Compartir i gaudir:
  • Print
  • email
Be Sociable, Share!

Comments are closed.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor