ACTIVITATS SLOW FOOD – MAIG 2016

Activitats Slow food – Maig de 2016

Arriba el Mercat de la Terra de maig

Com cada segon dissabte de mes, el dissabte 14 de maig de 10h a 16h torna el Mercat de la Terra d’Slow Food al parc de les Tres Xemeneies de Barcelona (Paral·lel, Poble-sec). Com sempre el mercat reuneix a una trentena de productors de proximitat seleccionats per Slow Food que ens oferiran una gran varietat de productes locals i de temporada.

En el mercat trobareu verdures i fruites, cereals, formatges, embotits, pa i rebosteria, entre molts d’altres productes. A part d’omplir el cistell, també hi podreu omplir la panxa degustant una hamburguesa de proximitat, amb opció vegetariana del Bar Seco, un restaurant que aquest any ha estat certificat com Restaurant de la xarxa d’Slow Food KM0.

També contarem amb la caravana de gelats ecos Bodevici i amb La Cantina Solar que ens oferirà cafès, tes i cacaos!

Per aquesta edició contarem amb uns invitats molt especials, farem una festa del swing a càrrec de BallaSwing! Tots aquells que us agradi moure el cos al ritme de la música us hi esperem, ja que també contarem amb la música en directa del grup The Black Mambas!

A més, els més petits podran emocionar-se, gaudir i aprendre amb els jocs de fusta de la Furgoneta Màgica que ja són tot un fenomen arreu de Catalunya. Finalment, no ens oblidem dels tallers de cuina i tasts organitzats per Socium que en aquesta edició consistiran en:

  • Un taller-tast de vins a càrrec del celler present al mercat Dasca Vives a les 12.30h.
  • Un taller de sucs naturals amb productes del mercat a les 11h i a les 15h.

Amb tot això, no hi podeu faltar, us hi esperem!!!

Organitza: Slow Food Barcelona Vázquez Montalbán • Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona

Col·laboren: Coordinadora Entitats Poble-sec, Ass. Comerciants Poble-sec Paral·lel, C.C. El Sortidor, C.C. Albareda, Àrea Metropolitana de Barcelona, Associació Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, Domingo recreatives, Socium

Segueix els Mercats de la Terra a Facebook: https://www.facebook.com/slowfoodbcn/
+ Informació: Pep Bantulà 637 892 853 · mercatdelaterra@gmail.com | Marc Esteve 615 125 298 · comunicacio@slowfoodbcn.cat

Torna la Fira de Sant Ponç

Una vegada, més celebrem la Fira de Sant Ponç a la plaça del Molino, on durant tot el dia podreu gaudir dels productes de qualitat, ecològics i de proximitat portats pels productors del Mercat de la Terra d’Slow Food.

A més dels productes tradicionals d’aquesta festa, és a dir, les herbes aromàtiques i remeieres (enguany, l’aloe vera serà protagonista), la cosmètica, la mel, la fruita seca, confitada i garrapinyada, el mató i altres delícies naturals. Fins i tot hi trobareu cerveses artesanals!

A més del mercat, no faltaran moments didàctics i lúdics per a grans i petits: vermut, berenar, degustacions i tallers.

Comments are closed.