REOBERTURA DEL SERVEI D’ORIENTACIÓ I ACOMPANYAMENT SOCIOLABORAL

Des del Pla d’Acollida Poble-sec per a tothom volem comunicar que tornem a obrir, desprès de l’estiu, el servei d’orientació i acompanyament sociolaboral.

Les persones interessades a participar-hi només cal que demanin visita al Casal Concòrdia, 33. En aquest cas, agraïm full de derivació o contacte per tal d’oferir un millor servei i per una coordinació real amb TS, educadors,etc. I molt especialment si es tracta de persones vinculades a centres d’acollida.

El servei que oferim parteix tant de visites individualitzades com de formacions grupals sobre temes laborals, vinculació als altres serveis de l’entitat en cas que sigui necessari i participació en programes d’acció comunitària i relacional.

Recordem també que NO DISPOSEM DE BORSA DE FEINA INTERNA, NI SOM UNA AGÈNCIA DE TREBALL TEMPORAL.

Les primeres visites sempre són els dilluns a la tarda, mitjançant cita prèvia.

En cas de nois i noies d’edats compreses entre els 16 i 25, se’ls ofereix un programa específic per a joves. En aquest cas caldria contactar amb Ana Muñoz de SEC.tor Jove a Jovesacollida@gmail.com

És important que en ambdós casos les persones interessades tinguin un nivell mínim de llengua catalana o castellana, que els permeti seguir els continguts de les activitats proposades.

Comments are closed.