BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ, CONCERT SOLIDARI EL DIA 1 DE JULIOL

Com a mesura de recaptació de fons per la nostra entitat Bona Voluntat en Acció realitzarem un concert solidari el dimarts 1 de Juliol a les 21,30h a la sala Luz de Gas (c/ Muntaner nº 246). Hi actuarà el grup Seven of Us, que ens tocaran versions de grans èxits des de la dècada dels 70 fins a l’actualitat. L’entrada en forma de donatiu és de 10€ i es podrà comprar a la nostra seu (c/ Roser nº 99 baixos) o bé directament a la taquilla. També us demanem ajuda per fer difusió del concert i vendre entrades!!! Entre tots i totes hem d’aconseguir omplir el Luz de Gas!!!

Bona Voluntat en Acció és una ONG de caràcter social basada en el voluntariat, sense afany de lucre i independent, constituïda el maig de 1997. Treballem des del barri del Poble Sec de Barcelona, on fenòmens com l’atur o l’arribada de persones immigrants es donen amb força i on l’envelliment de la població, la baixa renda per càpita o el mal estat dels habitatges són problemes quotidians.

El nostre objectiu és intentar eradicar la pobresa, la marginació i l’exclusió social fomentant l’esperit de solidaritat i el voluntariat. Els nostres destinataris són: Persones desocupades, amb manca de recursos econòmics i amb poca o cap formació, Famílies monoparentals, Persones immigrants i en procés d’inclusió social, Dones víctimes de violència de gènere i Gent gran. A la nostra entitat, a més dels cursos i tallers laborals gratuïts (cursos d’alfabetització i llengua, cursos d’informàtica i cursos ocupacionals d’oficis), es reparteixen setmanalment més de 70 lots de menjar a les famílies necessitades del barri que atenem, a més d’oferir roba de segona mà i productes d’higiene personal i per la casa. Bona Voluntat també compta amb un complet servei d’ acollida i assessorament per a nouvinguts, un taller actiu de recerca de feina, i classes de reforç escolar per a més de 20 nens i nenes els divendres a la tarda.

Us convidem a COL·LABORAR amb nosaltres, creiem que d’aquesta forma tots plegats aconseguirem fer que aquest món sigui més just i solidari.

Comments are closed.