ZONA SEC ESTRENA NOVA IMATGE

La publicació poble-sequina Zona Sec ha decidit renovar el seu disseny. “Creiem que el diari necessitava un rentat de cara, ara és un diari més modern, més actualitzat, més llegible i més proper al lector”, explica Jordi Molina, membre de la redacció. El nou disseny va de la mà d’un web de manera que “aquest nou diari també s’interrelaciona més amb les eines 2.0 del Zona Sec”, explica Molina. Així doncs, informació de proximitat, continguts de qualitat i un continent atractiu són els atributs que pretén reunir el diari amb aquesta nova imatge.

El canvi ha permès també ampliar els espais de continguts. Ara el diari compta amb una pàgina exclusiva dedicada a l’opinió; en la pàgina de l’editorial també hi ha petits espais “que ajuden a posicionar el diari en alguns conflictes oberts del barri” i hi ha una zona de semàfor on aproven o suspenen algunes iniciatives del barri. A més, també han reservat un espai per recollir algunes impressions del Twitter en relació al barri. Tot i això, es mantenen alguns espais com per exemple el reportatge en profunditat que inclou cada edició i una entrevista a un personatge significatiu del barri. “Hem intentat reordenar els continguts i fer-los més digeribles i més llampants”, explica Jordi Molina. L’objectiu, diu, és que els lectors vagin més enllà del titular “i es facin una idea de què passa al barri”.

El nou disseny es va presentar coincidint amb el 17è aniversari de la publicació, que se celebrava per Sant Jordi. Segons comenta Molina, d’entrada, alguns lectors “no reconeixien que era el seu diari” però “les sensacions són bones tot i que encara és aviat”.

Comments are closed.