DIUMENGE, CURSA BCN CITYTRAIL, AFECTACIONS DE MOBILITAT

Aquest diumenge es fa una cursa, amb afectació a la mobilitat de la muntanya de Montjuïc. Es tracta de la BCN Citytrail.

Us adjuntem informació al respecte:

Cursa
La CITYTRAIL™ BARCELONA és una cursa de 11,5km amb 200m de desnivell per parcs, escales, carrers i racons de les ciutat de Barcelona. El 27 d’abril prepara’t per viure una cursa diferent!

· Lloc de sortida/arribada: Font Màgica de Montjuïc, Barcelona
· Distància: 11,5km

Horaris
8:00h-9:00h. Recollida de dorsals. Plaça Puig i Cadafalch (Fonts de Montjuïc)
9:30h. Sortida CITYTRAIL™ BARCELONA
12:00h. Entrega de premis

Les inscripcions es poden fer al centres El Corte Inglés de: Portal de l’Àngel, Diagonal, Cornellá, Sabadell, Can Dragó, Gerona, Tarragona, Preciados, Castellana, Xanadú, Pintor Sorolla, Independencia i Bilbao. També es poden fer per internet a través de la web www.ticketoci.net

La inscripció inclou: Cronometratge amb xip d’un sol ús, samarreta de cotó commemorativa, avituallaments, servei mèdic, servei de guarda-roba i guardaclaus, foto arribada

Recorregut
El recorregut de la CITYTRAIL™ BARCELONA, transcorrerà per la muntanya de Montjuïc. La sortida i l’arribada estarà situada a les emblemàtiques Fonts de Montjuïc. A partir de la sortida, el circuit seguirà pel MNAC, Camí de La Foixarda, Avinguda de l’Estadi fins l’Estadi Olímpic i el Palau Sant Jordi, novament Avinguda de l’Estadi però de baixada fins al Carrer dels Jocs del 92. Un cop allà, hi haurà un bucle que recorrerà el Carrer Pierre de Coubertain passant per sota la Torre Telefònica, per retornar al Carrer de Jocs del 92, des d’on ja s’enfilarà pel Carrer del Sol i Passeig Olímpic fins a l’Estadi Olímpic. Des d’allà, ja en baixada pels racons de darrera el MNAC, Escales de Montjuïc i Avinguda Maria Cristina i arribar a la meta.

Comments are closed.