VIURE EN FEMENÍ AL POBLE-SEC

“Teixint diàlegs per connectar persones” és el documental que va vertebrar el taller organitzat el passat dissabte al centre cívic El Sortidor en motiu del Dia de la dona. L’audiovisual mostra fragments d’entrevistes fetes a dones de diferents orígens i classes socials, totes veïnes del Poble-sec, que expliquen “com viuen el barri des de diferents punts de vista”, explica la Mar, una de les creadores de l’audiovisual. “El vídeo també enes ha servit per generar quins discursos volíem treballar avui”, diu referint-se al dia del taller.

Així, els va servir per definir alguns eixos temàtics sobre els quals van treballar dissabte: comerç, migracions, oci, espai públic, geografia de les emocions… “Ens serveix per pensar en el barri amb veu de dona i alhora fer visible aquestes experiències”, comenta la Carla, membre de la cooperativa Eines que ha impulsat el taller. “La idea era que vinguessin dones del barri que ens expliquessin les seves experiències i les vivències del barri”, comenta.

En el taller hi van participar una quinzena de persones. “La idea era veure que tenim un barri molt divers i que hem de potenciar aquest model divers de barri”, diu la Carla.

Comments are closed.