APA POBLE-SEC: A LA VENDA EL CALENDARI DE LES JUGADORES

Coincidint amb l’inici del nou any, les jugadores de l’APA Poble-sec han fet un calendari on hi apareixen sense roba. Tot i això, puntualitzen: “És un calendari sensual, deixa interpretar una mica i no surt res de carn”, explica la Joice, jugadora de l’equip. L’objectiu és que els veïns del districte col·laborin amb l’entitat, aportant 8 euros per cada unitat i així ajudar a subvencionar l’equip. “Aquest calendari és una mica diferent, vam pensar que havíem de fer alguna cosa i com que ens ho volíem passar bé vam proposar-ho”, explica la Caterina, una altra de les jugadores.

La idea va sorgir a principis de setembre i han comptat amb l’ajuda del gestor del camp, “que ha buscat un moment on no hi hagués ningú al camp, sinó seria una mica incòmode” afirma la Laia, capitana de l’equip. Amb aquest calendari, també volen reivindicar el futbol femení ja que enguany són l’únic equip del districte format per dones.

Les jugadores de l’APA Poble-sec estan satisfetes amb l’acollida que la proposta ha tingut al barri i entre l’afició, tot i que encara queden alguns calendaris a la venda, que es poden trobar a les oficines del club, situades al Carrer Margarit 23 cada dia de la setmana de les 6 a les 8 del vespre. Tot i això, esperen vendre’ls tots.

 
 
 

Comments are closed.