LES ASSOCIACIONS DEL POBLE-SEC SURTEN DISSABTE AL PARAL·LEL EN LA 23a MOSTRA D’ENTITATS

64 entitats entitats del Poble-sec sortiran al carrer el proper dissabte en la 23a Mostra d’Entitats que se celebrarà a l’avinguda Paral·lel, entre el carrer Margarit i el carrer Salvà. “Sempre dic que són els primers 23, això vol dir que n’hi ha d’haver molts més”, comenta Josep Guzmán, president de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec. Aquesta és la 4a vegada que ho faran tallant el Paral·lel i calculen que, si el temps acompanya, els visitaran unes 150.000 persones. “Sortir al Paral·lel comporta molta més feina però també comporta molta més visibilitat”, diu Guzmán.

En la mostra hi haurà un escenari a la banda del carrer Margarit on durant tot el dia hi haurà activitats diverses fetes per les entitats “que volen demostrar el seu art, la seva forma de ser, la seva cultura… a tota la gent que passi a veure’ls”. A més, moltes entitats també organitzaran activitats en els seus estands. La mostra d’entitats també inclou la mostra de benestar i salut que organitza l’Associació de Comerciants del Poble-sec Paral·lel.

Enguany, i com en les tres darreres edicions, la mostra s’ha fet coincidir amb la festa Fem Paral·lel, que organitza la Fundació El Molino juntament amb l’Ajuntament de Barcelona. Com a novetat, la festa d’aquest 2013 es fa extensiva també al barri veí del Raval on també s’hi han organitzat activitats lúdiques i culturals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *