EXPLOSIÓ DE GAS AL CARRER DE PIQUER

Una explosió va provocar el matí de diumenge 5 de maig l’esfondrament d’una part de la façana posterior de l’edifici situat en el número 31 del carrer Piquer, al barri del Poble-sec. La deflagració s’ha produït en un dels habitatges del cinquè pis de l’edifici del set plantes a causa del gas acumulat provinent d’un esprai.

L’esfondrament de la façana del pis ha provocat també danys en els baixos a causa de la caiguda de la runa pel pati interior.

Al lloc dels fets s’han desplaçat cinc dotacions de bombers, efectius de la Guàrdia Urbana, Servei d’Emergències Mèdiques, i Emergències Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

A causa de l’accident s’han desallotjat de forma preventiva 26 persones, de les quals 8 no poden tornar de moment a casa seva. D’aquestes, només les dues persones que viuen en el pis on s’ha produït l’accident han estant reallotjades per Emergències Socials de l’Ajuntament. Les sis persones restants no han requerit servei perquè han marxat a casa de familiars o amics.

En aquests moments s’avalua si poden tornar a casa els veïns que viuen en els pis que hi ha just a sota d’on s’ha produït la deflagració. La resta ja poden tornar a casa seva.

Només un dels veïns del pis sinistrat ha patit ferides lleus i ha estat atès in situ pel SEM sense necessitat de trasllat hospitalari.

El regidor del districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, així com el President de la Coordinadora d’entitats, Josep Guzman s’han desplaçat al lloc dels fets per interessar-se per l’accident i en el cas del regidor, per la coordinació dels serveis d’atenció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *