BCNANTIRUMORS. VIDEOCONFERÈNCIA

La fundació canadenca Maytree, especialitzada en temes de diversitat i de millora de la integració de la població migrant urbana del Canadà,ha situat la iniciativa BCNAntirumors de l’Ajuntament de Barcelona com un dels exemples de bones pràctiques en l’àmbit de la lluita, des de les administracions públiques, contra la discriminació vers els immigrants.

Maytree ha organitzat un debat per vídeoconferència on es presentaran dues iniciatives, la barcelonina i una altra de similar de la ciutat anglesa de Sheffield. L’organització canadenca defineix BCNAntirumors com una “campanya intel·ligent de servei públic”, que utilitza “els agents antirumors, l’humor i les xifres per dissipar els rumors i perjudicis sobre les minories i els immigrants”.

La videoconferència organitzada per la fundació Maytree tindrà lloc demà dimecres, dia 30, a partir de les 16 hores. Els ponents seran Ramon Sanahuja, director de l’àrea d’Immigració i Interculturalitat de l’Ajuntament de Barcelona, que explicarà la iniciativa de BCNAntirumors, i Sarah Eldridge, responsable de City of Sanctuary, de Sheffield.

Per participar a la videoconferència cal inscripció prèvia a la web:

http://citiesofmigration.ca/webinar/webinar-welcoming-cities-municipal-leadership-on-immigrant-integration/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *