CC EL SORTIDOR. PROGRAMA DEL DIA DE LA DONA

Dies: 8, 9, i 10 de març de 2012.

Totes les activitats es realitzaran al Centre Cívic El Sortidor (Plaça del Sortidor, 12).

Dijous, 8 de març:

_19.20 h: Presentació de les jornades.
_19.30 h – 22 h: Pel·lícula A WOMAN UNDER THE INFLUENCE (una mujer bajo la influencia). A càrrec de Clin D’oleil. “Nick (Peter Falk), un home de la construcció, ha de carregar amb la responsabilitat de cuidar a la seva dona (Gena Rowlands) que pateix d?inestabilitat emocional. Contínuament lluita per mantenir la normalitat davant del seu comportament, quan aquest comença a afectar als seus fills serà necessari prendre alguna mesura”.

Divendres, 9 de març:

_11.30 h – 13 h: Taller inergeneracional “Àvies, mares i filles”.
A càrrec de la Comissió de Gent Gran del Pla Comunitari de Poble-Sec. “Grup de debat obert sobre la criança dels fills/filles i els canvis que hi han hagut amb el pas del temps”.
_20 h – 21.30 h. “Dona havies de ser”, de Lapsus espectacles.
“Un espectacle emotiu on la narració i la música ens portaran al món de diferents dones que pateixen violència de gènere, discriminació i dominació”.

Dissabte, 10 de març:

_13 h – 14 h: Poesia, a càrrec de la Cia. Destarrades.
“Obra de poesia que ens traslladarà al mon del vers, vist i sentit per dones”.
_14 h: Dinar del Món a la Plaça del Sortidor, a càrrec de Bona Voluntat en Acció. “Vine a deleitar-te i submergir-te amb els sabors d’aquí i d’arréu”.
_16.30 h – 18 h: Taller sobre els usos del temps, a càrrec de Dones.Cat. “El taller d?usos del temps va dirigit a reflexionar sobre la manera que utilitzem el nostre temps homes i dones, i alhora, descobrir les conseqüències que té tant per nosaltres, com pel nostre entorn i la societat en general”.
_18 h 20 h: III Petit Festival de curtmetratges per la dona, a càrrec de C. Crítik. “Petit festival de curts amb la finalitat de que ens donin el seu punt de vista sobre la situació de la dona en la societat, que ens ensenyin la seva manera de veure el gènere femení, tot narrant una història audiovisual lliure de creació”.
_22 h – 00 h. Obra de teatre, a càrrec de Delirium. “És una peça col·lectiva d’investigació teatral envers la dona i l’etapa vital dels 30, tractant temes com la decisió, la identitat, l’educacio, el teixit social, els cànons culturals i l’herència familiar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *