Bona Voluntat en Acció cerca VOLUNTARIS per al NADAL SOLIDARI

Com cada any Bona Voluntat en Acció participarà en la recollida de joguines del Nadal Solidari al Poble Sec, que tindrà lloc a la Gran Via de Barcelona la Nit de Reis, ja són uns quant anys que estem participant en aquesta campanya, on totes les joguines recollides s’entreguen el dia de Reis a tots els nens i nenes de les famílies que Bona Voluntat en Acció estem atenent i infants del reforç escolar, així com famílies ateses per altres entitats del barri. La cantonada exacte on estarem ubicats la sabríem el mateix dia i us la faríem saber.

Per aquest motiu estem cercant voluntaris per cobrir els diferents torns que tindrem durant tota la nit. També si voleu col·laborar en donatius de joguines sapigueu que estarem a una cantonada propera al carrer Urgell.

Els torns serien de dues hores i quart amb les franges següents:

De 17 a 19.15h
De 19.15 a 21.30h
De 21.30 a 23.45h
i de 23.45 a 02h

Si estàs interessat en participar en aquesta màgica nit, et demanen que ens tornis aquest correu amb el torn que t’aniria bé participar, telèfon de contacte i e-mail. A la mateixa tarda sabrem el lloc concret de la Gran Via on aparquem la furgoneta i ens posaríem en contacte per dir-vos-ho.

Per cert, la Bet-Sabé, col·laboradora de l’entitat, ha editat un video sobre Bona Voluntat. Podeu veure’l a http://vimeo.com/33915852 I fixeu-vos amb l’excel·lent aportació de l’Ariadna, la nostra treballadora social!

Moltíssimes gràcies i molt bon any 2012!!

Gerard Verdés
Bona Voluntat en Acció
Tel.: 93 441 93 61
Twitter: @BonaVoluntat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *