RATIFICAT JOSEP GÙZMAN COM VICEPRESIDENT DEL CONSELL DE BARRI

Informació de: el3.cat

El Poble-sec s?estrena amb els consells de barri

Després de molts mesos sense convocar-se cap consell de barri, ahir al vespre es va celebrar de nou el del Poble-sec al centre cívic el Sortidor. Jordi Martí, regidor del Districte de Sants-Montjuïc explica que si no s’havien fet fins ara havia estat a causa dels tràmits pel canvi del govern municipal: “Forçosament hi ha hagut uns mesos en què no s’ha pogut convocar”, diu; i ho concreta explicant que si les eleccions van ser al maig i el nou govern es va constituir l’1 de juliol. A partir de llavors, comenta Martí, “calia esperar un temps per a que tota la maquinària es posés en funcionament, tant a la casa gran com als districtes, i evidentment el primer que hem fet és, a nivell de tota la ciutat i també de Sants-Montjuïc, posar en marxa la constitució dels consells de barri”. La previsió és que d’ara endavant els consells de barri es reuneixin amb regularitat almenys dos cops a l’any i tinguin les mateixes funcions que fins ara.
En la sessió d’ahir es va constituir de nou el consell de barri del Poble-sec. “Sabeu que aquest consell és l’inici d’aquest nou mandat, per tant entenem que el mandat anterior està exhaurit, i per tant no hi ha una transició sinó que avui es constitueix”, explicava Jordi Martí, regidor de Districte de Sants-Montjuïc i qui presidirà el consell del Poble-sec. També l?integraran el conseller tècnic, Sergi Sarri; la consellera del barri, Anna Maria Massó; com a secretari el Miquel Pulgarínen; i com a vicepresident, Josep Guzmán, que també ho havia estat anteriorment. “La tasca ha estat molt bona i, francament, si no hi ha cap objecció per ningú jo continuo aquí”; comentava Guzmán, que va ser ratificat pel conjunt del consell de barri. Així, ahir també es va ratificar la composició de la comissió de seguiment.
En el consell de barri d’ahir també hi va haver lloc per a un torn de precs i preguntes dels veïns en què es van exposar problemàtiques diverses, com per exemple, en relació als sorolls a l’entorn de la plaça del Sortidor, la brutícia i el mal estat d’alguns carrers del barri; alguns problemes de convivència a la plaça de Santa Madrona; o problemes d’aparcament en zona verda.
En els propers dies d’aquesta setmana i en les dues setmanes següents se celebraran els consells de barri de la resta de barris del Districte de Sants-Montjuïc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *