VOLS AJUDAR A LA COLLA CASTELLERA?

Bona tarda companys/es del Poble Sec,

Des dels Castellers del Poble Sec ens posem en contacte amb vosaltres per convidar-vos a venir al Concur7 casteller de Torredembarra.

I què és això del Concur7? El Concur7 de Torredembarra és un concurs de castells de colles que encara no han fet castells de 8. És la 2a trobada castellera amb més colles i es du a terme cada 2 anys. Al ser colles petites/mitjanes, l’ambient, tot i la competició, és de molta germanor i molt bon rotllo. Enguany hi participem 13 colles.

Nosaltres és la tercera edició que hi participem. Fa quatre anys vam quedar segons (però molt lluny dels guanyadors), fa dos anys cinquens (tot i fer una gran actuació), i enguany tenim opcions de victòria. Podem guanyar!

Com el Concur7 és una festa castellera, i a més aquesta vegada podem guanyar fent el nostres màxims castells, ens agradaria compartir-ho amb vosaltres. El Poble Sec és un barri potent, i ho volem demostrar desplaçant quatre autocars. Per això hem iniciat una campanya per aconseguir que el barri vingui amb nosaltres. Oferim desplaçament+samarreta+dinar tot gratuït, i farem l’últim banyet de la temporada a la platja abans de tornar. En breu encartellarem el barri, i ja fa setmanes que hem iniciat la web www.concur7blaucel.tk i estem fent moviment a les xarxes socials.

Us adjuntem el cartell i us animem a reenviar aquest correu als vostres membres, amics, familiars, coneguts,.. de l’esdeveniment i a apuntar-vos tots a la pinya poblesequina més gran mai vista. Només cal enviar un correu a cps@castellersdelpoblesec.cat.

VOLS PASSAR UN DIUMENGE INOBLIDABLE? Doncs ja saps com! Recorda que als castells hi ha lloc per gent de totes les edats i constitucions físiques. яндекс

Salut i castells,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *