EL DIA DE LES DONES AL POBLE-SEC, AQUEST CAP DE SETMANA

El barri del Poble-sec celebrarà aquest divendres 11 de març i el dissabte 12 de març el Dia de les Dones al Poble-sec. L’organització d’aquestes dues jornades festives i reivindicatives ha estat una tasca de Poble-sec per a tothom, Bona Voluntat en Acció, el PIAD -Punt d’Informació i Atenció a les Dones del districte de Sants-Montjuïc- i el Centre Cívic El Sortidor, que serà, juntament amb la plaça del Sortidor, l’epicentre de la diada festiva.

El Dia de les Dones al Poble-sec comença divendres a les 20 hores amb la presentació de les jornades i la inauguració de l’exposició fotogràfica i vídeo artística ‘Peludes i sedoses…, sempre!’ del col·lectiu Donesllop que continuarà amb la representació de l’obra ’30’ a càrrec de la companyia Delirium.

El dissabte ve farcit d’activitats de tot tipus amb la dona com a protagonista indiscutible. La jornada s’engega amb un esmorzar saludable a les 10 del matí per a continuar amb ‘En forma de dona’, una classe de tonificació adreçada a dones que regularment organitza Poble-sec per a tothom i que es realitza de manera extraordinària aquest dissabte per a que tot el barri pugui conèixer el projecte i apuntar-s’hi si hi vol.

També hi haurà activitats adreçades al nens i nenes com és el cas de l’espectacle infantil ‘M’agrades igual’ de la companyia Lapsus Espectacles que tindrà lloc a les 12 del migdia al CC El Sortidor i al que seguirà un dinar per a tots i totes els qui hi vulguin participar portant alguna cosa de menjar per compartir entre tots i totes.

La tarda del dissabte ve atapeïda d’actes. A les 16 hores es celebra un festival de curtmetratges sobre la dona -amb premis inclosos- i a les 18 hores un taller de risoteràpia i un de contact improvisació -cal inscripció prèvia per als dos-.

El Dia de les Dones es tancarà amb una performance al carrer a càrrec del col·lectiu Donesllop a partir de les 22 hores i un concert del grup Cecilias.

Consulta el programa en detall al web del CC El Sortidor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *