POBLE-SEC PER A TOTHOM PARTICIPA A LA FESTA DE BANCA CÍVICA A BARCELONA

Poble-sec per a tothom serà present a la festa que Banca Cívica celebra aquest dissabte 26 de març al parc de la Ciutadella de Barcelona entre les 11 del matí i les 19 de la tarda.

La festa servirà per donar a conèixer els diferents projectes que els clients de Banca Cívica poden escollir perque els beneficis que els seus diners generen siguin invertits en ells.

Poble-sec per a tothom serà present amb el projecte d’Acompanyament a la Gent Gran i espera que molts dels assistents coneguin de primera mà el treball que desenvolupen i s’animen a recolzar el projecte.

Per altra banda, si voleu col·laborar amb Poble-sec per a tothom i el seu projecte d’Acompanyament a la Gent Gran, Banca Cívica ofereix diferents maneres:

– pels clients de Banca Cívica, dins de la seva selecció de projectes del programa ‘Tú eliges: tú decides’, només cal que voteu a través de la pàgina web: http://www.bancacivica.es/banca-civica-descubrela

– pels que no sou clients podeu recolzar el projecte de dues maneres:
1.- Facilitar-nos les vostres dades a la plantilla de Banca Cívica que adjuntem amb una fotocòpia del DNI. Per cada plantilla que presentem fins el dia 26 d’Abril ens donaran 10 euros pel projecte. Un cop emplenada la sol·licitud, us trucarà per informar-vos sobre la banca cívica la Mònica que és la nostra referent.

2.- Obrir-se un compte corrent de manera totalment gratuïta i amb un cost 0 de manteniment durant els 2 primers anys. Caldrà obrir-ho amb un mínim de 30 euros. La cancel·lació del compte tampoc té cap cost. Després dels 2 primers anys la comissió de manteniment serà de 20 euros anuals menys en els següents casos: tenir la nómina domiciliada, pagar el rebut dels autónoms, tenir una pensió domiciliada, o tenir un mínim de 3.000 euros. Des del primer moment es podrà treure diners de manera gratuita 7 cops al mes sent 4 d’aquest des de un caixer Servired i 3 des d’un caixer RED 6000. Per cada número de compte que s’obri a través d’Acompanyament a la Gent Gran ens donaran 20 euros pel projecte.

Teniu la fitxa al document adjunt.

Poble-sec per a tothom us espera dissabte a la Ciutadella entre les 11 i les 19 hores!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *