EL BTC CONTINUA LA PREPARACIÓ PER A LA COPA D’EUROPA DE TAMBORÍ

El Barcelona Tamborí Club ha finalitzat la fase de preparació per a la seva propera participació a la Copa d’Europa de Tamborí indoor que es celebrarà a França a final d’aquest mes de febrer, amb la participación a tres tornejos internacionals al sud de França.

El primer va ser el cap de semana del 15 i 16 de gener, a la localitat francesa de Poussan, el BTC va arribar a quarts de final desplegant un joc vistós i alegre, pero no va ser capaç d’arribar més lluny a la competició.

El cap de semana del 29 i 30 de gener es va disputar el torneig de Pignan, on l’encreuament a la fase de grups amb equips molt potents va fer que l’equip no es clasifiqués per a la fase final del torneig. Finalment el cap de setmana del 5 i 6 de febrer es va cel·lebrar el torneig Pescalun a Lunel. El BTC va presentar dos competitius equips per a la disputa de les dues categorías de la competició. Tant el 1r com el 2n equip van oferir una magnifica imatge, disputant intensos partits, molt disputats fins als punts finals. Encara que el vagatge final del torneig no va ser plenament satisfactori, ja que cap dels dos equips va poder pasar a la fase final, el joc desplegat i les sensacions son un bon presagi per a la propera participació del Barcelona Tamborí Club a la Copa d’Europa d’aquest any.

El cap de semana del 25 al 27 de febrer es disputarà a la localitat francesa d’Arles la Copa d’Europa de Clubs de Tamborí Indoor, organitzada per la Fédération International de Balle au Tambourin (FIBT). La competició està dividida en una fase prèvia en format lligueta de dos grups, on el BTC ha estat enquadrat al mateix grup que els representants d’Alemanya, Suècia i Noruega. L’altre grup està compost pels representants d’Espanya, Anglaterra i Escòcia. El primer de cada grup passarà a la fase final de la competició on esperen els representants d’Itàlia i França, classificats directament per ser els finalistes de la última edició de la competició. Aquesta fase final es jugarà també en format de lligueta tots contra tots, i els dos primers classificats jugaràn la final.

El Barcelona Tamborí Club, com a vigent campió de la Lliga Catalana de Tamborí, representarà a Catalunya a la competició. L’objectiu principal del club és aconseguir la 3a posició al torneig, pero no es marca cap sostre, ja que ha demostrat sobradament als tornejos preparatoris el seu potencial i està disposat a donar la campanada i si es possible poder arribar a la final.

Durant aquestes setmanes que resten per a la disputa de la Copa d’Europa, el BTC continuarà amb els seus entrenaments per tal d’arribar en el millor estat físic i anímic a la fita europea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *