TORNA LA TROBADA ‘EL REPLÀ’ PER PARLAR DE LA SALUT DEL BARRI

Desprès de l’èxit del primer ‘El Replà’, un espai d’intercanvi entre el Pla Comunitari del Poble-sec (PDC), les entitats i el veïnat del barri que va reunir prop de 40 persones el novembre passat, la Comissió Salut us convida a participar en la següent trobada el dilluns 28 de febrer.

La idea d’aquesta iniciativa va sorgir arran de les enquestes que la Comissió Salut va realitzar a més d’una vintena d’entitats durant la passada Mostra d’Entitats. Ara, el Pla Comunitari els hi anima a que comparteixin en aquest espai les seves idees en matèria de salut i coneguin tot el que hi ha al barri en relació a aquest tema, per si els interessa implicar-se en la Comissió Salut o algun dels projectes que s’impulsen.

Durant l’activitat es farà una breu presentació del Pla Comunitari, així com de la comissió organitzadora, es recordaran les aportacions recollides a la Mostra i es fomentarà un debat distès sobre com millorar la salut del Poble-sec i que podem aportar al barri plegats, que finalitzarà amb un pica-pica on seguir parlant de manera més propera.

Segons els membres de la Comissió Salut, els objectius de ‘El Replà’ són ‘donar a conèixer el PDC a la comunitat’ per saber com col·laborar i beneficiar-se de les activitats que es fan, i ‘fer vincles i sumar esforços’ per tal de ‘crear xarxa’. I tot això amb la finalitat de ‘detectar necessitats i buscar solucions de consens àgils i sostenibles’.

La trobada està oberta a tots els veïns i veïnes del Poble-sec, així com entitats, que vulguin descobrir punts d’intercanvi i possibles noves aportacions al barri i tindrà lloc el dilluns 28 de febrer a les 18.30 hores a sala 2.4 del Centre Cívic El Sortidor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *