EL BTC GUANYA LA LLIGA CATALANA I JUGARÀ LA COPA D’EUROPA

El cap de semana de l’11 i 12 de desembre es va disputar al Pavelló Municipal Sardenya de Barcelona la 1ª Edició de la Lliga Catalana de Tamborí, organitzada per la Federació Catalana de Tamborí. Aquest torneig va servir per decidir quin club representarà Catalunya a la propera edició de la Copa d’Europa de Tamborí Indoor que es celebrarà el cap de semana del 26 i 27 de febrer a la localitat francesa d’Arlès.

En aquesta 1ª Edició de la Lliga Catalana van participar els 3 clubs de Tamborí que ara mateix existeixen a Catalunya, el Club Esportiu INEF Barcelona, el Club Tamborí Estrella i l’equip del nostre barri, el Barcelona Tamborí Club.

Cadascun dels clubs va inscriure dos equips en competició en categoría masculina i un en categoría femenina.
Durant tota la tarda de dissabte i matí de diumenge es va jugar el torneig en format de lligueta de tots contra tots en totes dues categorías. En categoría femenina els duels entre INEF A i INEF B van estar molt disputats, emportant-se la victòria finalment el conjunt B de forma molt apretada.

En categorIa masculina es preveía una gran lluita entre els equips A d’INEF i del BTC, pero dins d’aquesta batalla es va colar l’equip B del BTC, que de manera inesperada va batre a l’equip A d’INEF la tarda de dissabte. Diumenge al matí es va decidir tot amb els encontres entre els conjunts B d’INEF i el BTC, i els conjunts A d’INEF i BTC. En partits molt disputats i amb un gran nivell de joc, finalment el conjunt A del BTC va aconseguir la victoria a la Lliga Catalana, acabant el torneig invicte i amb uns números espectaculars (4 victòriès amb 36 jocs a favor i tant sòls 17 en contra). En segona posició, i de manera sorprenent, va quedar classificat l’equip B del Barcelona Tamborí Club, que va guanyar 3 dels seus 4 partits, donant una magnífica imatge.

Els membres del primer equip del Barcelona Tamborí Club, de mans dels president de la Federació Catalana de Tamborí, van poder rebre i aixecar el trofeu que els acreditava com a campions d’aquesta 1ª Lliga Catalana de Tamborí, celebrant tal com es mereixía un triomf d’aquesta magnitud.

Cal felicitar als membres de la Federació Catalana de Tamborí per la organització d’aquest esdeveniment que va suposar un èxit, tant pel nivell de joc demostrat com per la afluència d’espectadors que durant tot el cap de semana es van donar cita en aquesta instal·lació esportiva barcelonina.
Amb aquest victòria el Barcelona Tamborí Club va obtenir el passaport per a poder disputar la Copa d’Europa del proper febrer a Arlès, tot una fita per a aquest jove club de Tamborí, creat aquest mateix any al Poble Sec.

D’aquí a la disputa de la Copa d’Europa, el BTC participarà a tres tornejos internacionals a França per tal de preparar la important fita del febrer. El cap de semana del 15 i 16 de Gener es desplaçarà fins a Poussan per a participar al torneig internacional d’aquesta localitat propera a Montpellier. El cap de setmana del 29 i 30 de gener disputarà el torneig internacional de Pignan, i finalment el cap de semana del 5 i 6 de febrer participarà al prestigiós torneig de Lunnel, com a punt final de la seva preparació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *