EL CC EL SORTIDOR OBRE INSCRIPCIONS PER ALS CURSOS PER 2011

A partir del 10 de gener s’obrirá les inscripcions per els propers tallers d’hivern. Teniu temps de fer la inscripció fins al proper 26 de gener. L´horari d’inscripcions serà de 10 a 14 h i de 16 a 20 h de dilluns a dissabte.

Els tallers tenen una durada de 10 setmanes, tret que s’indiqui una altra. El pagament dels cursos es farà en efectiu en el moment de formalitzar la inscripció. Places limitades: els grups hauran de tenir un mínim d’inscrits per poder impartir-los. Un cop iniciat el taller, no se’n retornarà l’import.

Tenim un nou programa de tallers amb interessants novetats i molta diversitat, com el de Maquillatge de fantasia (especial carnaval), Modelatge en cartró pedra, Com parlar en públic o bé Ritme i sabors d’Àfrica.

També podreu gaudir de noves activitats del programa A taula! que us acostaran a noves formes de cuinar i que serviran per enriquir els vostres plats i sorpendre als vostres sentits.

El joves també tenen el seu espai, comper exemple un nou taller de Màgia per aquells que tinguin entre 13 i 17 anys.

Podeu tenir informació més detallada dels horaris i preus dels diferents tallers a les diferents seccións de la nostra web i al document annex. Us esperem al Centre Cívic aquesta hivern per gaudir de les diferents activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *