BARCELONA TAMBORÍ CLUB, 2n A LA COPA D’ESPANYA

El passat dissabte 4 de desembre el Barcelona Tamborí Club va participar, com a convidat, a la ‘2ª Copa de España de Tamburello’ celebrada a Granada, on es decidia quin equip representarà a Espanya a la propera Copa d’Europa que es disputarà a França el març del 2011. En aquest torneig van partcipar, a part del BTC, els equips d’INEF Madrid i INEF Granada.

El format de competició va ser una lliga tots contra tots en 3 rondes. Els dos millors equips disputarien una final. Per decidir el representant espanyol es tindrien en compte només els enformatments directes entre Madrid i Granada.

El Barcelona Tamborí Club va iniciar el torneig mostrant un gran nivel de joc gunayant els dos primers enformatments contra Granada i Madrid, però va patir l’esforç de comptar només amb 3 jugadors per disputar el torneig, perdent el següent partit contra Granada. La final es va disputar la tarda de dissabte enfrontant Granada i el BTC, va ser un partit disputadíssim que es va decidir a l’últim joc del partit, que va finalitzar amb un ajustat 13 a 12 a favor de l’equip d’INEF Granada.

La segona posició aconseguida pel BTC va esperonar a l’equip per superar-se a la disputa de la propera Lliga Catalana. Per la seva part l’equip de Granada va aconseguir el passatge per a la disputa de la Copa d?Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *