BONA VOLUNTAT JA TÉ ELS SEUS ’80 REYES MAJOS’

La original iniciativa ‘Buscamos 80 Reyes Majos’, impulsada per Bona Voluntat en Acció i miaportacion.org ha resultat tot un èxit, assolint el objectiu que s’havien marcat de trobar 80 ‘Reyes Majos’ només una setmana després d’haver engegat la campanya.

La campanya buscava 80 persones que es comprometeren a realitzar un regal de Nadal d’uns 30 euros aproximadament per a algun dels 80 usuaris adults de Bona Voluntat en Acció, entre els beneficiaris del banc d’aliments, del taller laboral o de les classes de castellà.

Bona Voluntat en Acció, amb la vista posada en el Nadal, va explicar als seus usuaris la tradició dels Reis Macs, desconeguda, sobre tot, per a alguns nouvinguts. Aleshores, se’ls va convidar a escriure la seva pròpia Carta als Reis instant-los a demanar un regal als Reis. “La majoria dels usuaris acabaven demanant alguna joguina per als seus fills”, explica Ariadna Roca, de Bona Voluntat, “però els vam dir que havien de demanar alguna cosa per ells i han acabat per demanar, bàsicament, sabates, abrics, estufes per a la llar o eines de cuina”.

No serà fins els primers dies de gener que els usuaris de Bona Voluntat en Acció rebran els regals a la seu mateixa de l’associació.

Bona Voluntat en Acció ha comptat per a aquesta campanya amb la col·laboració del web miaportacion.org, que ha difós la iniciativa fins aconseguir l’objectiu en només una setmana, i de MRW, que centralitzarà a la seva seu els regals dels ‘Reyes Majos’ fins el dia d’entrega.

Per altra banda, encara hi ha entrades per al concert de Nadal que Bona Voluntat en Acció celebrarà el proper 9 de desembre al NH Constanza i que comptarà amb l’actuació especial de Stefano Palatchi, cantant de reconegut prestigi internacional. Bona Voluntat habilitarà igualment una Fila 0 per a tots els qui hi vulguin col·laborar i no hi puguin assistir.

El número de compte on es poden tant comprar les entrades per al concert com per a la Fila 0 és el compte de LA CAIXA 2100 1417 17 0200448657 -sent titular del mateix Ntity Consultants S.L.-, indicant el nom complet de la persona que fa la compra i el nombre d’entrades desitjades.

Podeu veure la invitació a l’arxiu que us adjuntem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *