TRET DE SORTIDA ALS TALLERS OBERTS DEL POBLE-SEC

Una vintena d’artistes i artesans del Poble-sec obren les portes dels seus tallers aquest cap de setmana (26, 27 i 28 de novembre) per tal de mostrar els seus treballs i la seva tècnica a tots els qui s’hi vulguin acostar al barri.

El tret de sortida a aquesta nova edició dels Tallers Oberts s’ha donat aquest dijous 25 a la plaça del Molino, on Kram&Klinisbut han realitzat un graffiti anunciant la posada en marxa dels Tallers Oberts.

Els assistents podran seguir a partir de divendres a la tarda i fins diumenge a les 21 hores una ruta per visitar els tallers dels artesans i artistes i veure la seva obra en el lloc on s’ha creat.

Històricament el barri del Poble-sec ha estat un nucli important d’artistes i creadors i en els seus carrers hi ha nombrosos tallers on els artistes d’aquest popular barri barceloní pinten, modelen, dibuixen, tornegen…i aquesta és una immillorable manera de conèixer de primera mà el seu treball.

Molts d’aquests artistes imparteixen cursos i tallers en els seus locals i comparteixen els seus coneixements artístics ampliant les possibilitats culturals d’un barri ple de diversitat.

Al llarg del cap de setmana hi haurà diverses activitats, exposicions i tallers artístics gratuïts que ompliran els carrers del Poble-sec de l’art en viu. Els assistents podran observar com els talleristes fan artesania en fusta, pintura, un grafitti, escriptura creativa o art-teràpia entre moltes altres activitats, algunes d’elles amb l’opció de que els assistents hi puguin participar si així ho desitgen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *