UN REPRESENTANT DE LA UE VISITA EL POBLE-SEC

El passat divendres 19 de novembre, Kilian Hocquart, representant de la Unió Europea per al projecte EUMED-Cities, va visitar el Poble-sec per tal de conèixer la realitat social del barri i els projectes que es desenvolupen dins del Pla Comunitari Poble-sec.

La participació de Pla Comunitari Poble-sec al projecte EUMED-Cities, on es comparteixen experiències de treball comunitari entre Barcelona i ciutats del Líban i el Marroc, i la constant monitorització de com es va desenvolupant aquest projecte van ser ser les raons que van portar al Kilian Hocquart a visitar el Poble-sec.

Durant la seva visita, Hocquart va reunir-se amb representants del Pla Comunitari Poble-sec -amb integrants de la Comissió de Gent Gran i de la de Convivència i Coneixement Mutu- i de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec per conèixer les impressions del recent viatge al Líban que una representant de Pla Comunitari va fer en el marc del projecte EUMED-Cities, així com per saber com es concreta l’ esmenat Pla.

Kilian Hocquart encara va tenir temps per visitar la seu de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, el Centre Civic El Sortidor i la seu de l’associació Bona Voluntat en Acció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *