30 PERSONES ACUDEIXEN AL SEGON ‘FEM UN CAFÉ?

De petit èxit es podria qualificar la segona edició del ‘Fem un café?’, la trobada veïnal que organitza la Comissió de Convivència i Coneixement Mutu del Pla Comunitari Poble-sec.

Al voltant de 30 persones s’hi van apropar ahir dimecres al Centre Cívic El Sortidor, equipament cogestionat per la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, per tal de fer un café amb veïns i veïnes, coneguts i no coneguts.

La trobada va començar amb una presentació per part de les persones que integren la Comissió de Convivència i Coneixement Mutu sobre què és el que fan i sobre què és aquesta trobada mensual del ‘Fem un café?’. A continuació es va realitzar una dinàmica per tal de conèixer a tots i totes les persones que s’hi van acostar al Centre Cívic i es va projectar el curt ‘La plaça de la concòrdia’, realitzat pels alumnes del taller de cinema documental del darrer any al Centre Cívic El Sortidor. Després, els assistents van gaudir de café i d’un pica-pica per a finalitzar la trobada amb un debat on es van intercanviar impressions sobre el contingut del curt que es va projectar.

Les properes dates del ‘Fem un café?’ ja s’han confirmat per als propers 24 de novembre i 16 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *