DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN A SANTS-MONTJUÏC

Aquest divendres 1 d’octubre es cel·lebra el Dia Internacional de la Gent Gran i el districte de Sants-Montjuïc ha organitzat diferents actes per retre homenatge als nostres majors.

El divendres 1 d’octubre a les 10 del matí tindrà lloc una Caminada unitària de tots els casals de gent gran del districte per a la qual hi ha que estar prèviament inscrit al casal municipal corresponent.

Els actes continuen el dilluns dia 4 amb una conferència a càrrec de Carolina Homar, directora de l’ICAS, Bernardo Fernández, comissionat de Gent Gran de l’Ajuntament de Barcelona, i Luis Recuenco, professor de sociologia de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. La conferència portarà per títol ‘La gent gran avui: atenció i participació social’ i es cel·lebrarà a CaixaFòrum de 17 a 18,30 hores.

El dimarts 5 d’octubre tindrà lloc a la Sala de Plens del Districte, al carrer Creu Coberta 104, un acte de reconeixement i agraïment a les persones voluntàries del programa de gent gran del districte. Per a aquest acte cal entrada amb invitació personal.

Per últim, i en clau de fi de festa, el Centre Cívic el Sortidor acollirà el dimecres 6 d’octubre entre les 17 i les 20 hores un ball per a la gent gran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *